ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Β’ ΦΑΣΗ

Ανέβηκε στην κορυφή του G2 το Παλαιό Φάληρο, 10-7 τον ΑΝΟ Γλυφάδας

  23.03.2024 19:56       1106

Μεγάλη νίκη που το ανεβάζει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του G2 της Α1 πόλο Ανδρών πέτυχε στην έδρα του το Παλαιό Φάληρο, που επιβλήθηκε με 10-7 επί του ΑΝΟ Γλυφάδας για την 4η αγωνιστική της Β’ φάσης.

Η ομάδα του Κώστα Βαμβακάρη έφτασε τους 27 βαθμούς και την κορυφή, μετρώντας τρεις συνεχόμενες νίκες -μετά την ήττα στην πρεμιέρα της Β' φάσης από τον ΝΟ Χίου-ενώ ο ΑΝΟΓ υποχώρησε στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό λιγότερο.

Οι Φαληριώτες κατάφεραν να επιβάλουν τον ρυθμό τους από το τέλος του δεύτερου οκτάλεπτου και με κορυφαίο σκόρερ τον Διαμαντή Λεμπέση (4 γκολ) έφτασαν στην τελική επικράτηση.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ 10-7

Οκτάλεπτα: 2-2, 4-2, 2-1, 2-2.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Κώστας Βαμβακάρης): Κουμής, Γαλάνης, Ογκουστσάν 1, Παπαδημητρίου 1, Δήμου Π., Καρακάσης 1, Πάβισιτς 1, Μάμμος 2, Δημακόπουλος, Καλής, Κυπραίος, Σάρρος, Φλέγκας, Φλώρος, Λεμπέσης 4.

ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ (Γιώργος Παπαδόπουλος): Κουρούβανης, Τζελάτης, Βαλλιανάτος, Προβατάς, Μαυράκης 2, Μπομπός 1, Μιγιούσκοβιτς, Τσαταλιός 1, Παπαγεωργίου, Πούρος 2, Ηλιόπουλος Α. 1, Κούκουνας, Ηλιόπουλος Ν., Μιγκλής, Πριμηκύριος.

Διαιτητές: Παϊρακταρίδης, Χατζηγούλας

Αλυτάρχης: Λάμπρος Μιχαηλίδης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής