ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Ανέβηκε στην προνομιούχο 2η θέση του Ομίλου (θέσεις 5η-8η) ο Νηρέας Χαλανδρίου, 11-10 τον ΝΟΛ στη Λάρισα

  02.03.2019 19:32       736

Με γκολ της Ιφιγένειας Μαυρωτά, 1.35 πριν από τη λήξη του αγώνα, ο Νηρέας Χαλανδρίου πήρε μια πολύ σημαντική νίκη εκτός έδρας νίκη, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής του Β' Ομίλου (θέσεις 5η-8η) του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Γυναικών.

Η ομάδα της Ευτυχίας Καραγιάννη επιβλήθηκε με 11-10 του ΝΟ Λάρισας -μέσα στο κολυμβητήριο της Λάρισας- και ανέβηκε στην προνομιούχο 2η θέση του Ομίλου που εξασφαλίζει στο τέλος την απευθείας παραμονή στη μεγάλη κατηγορία των Γυναικών.

Το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με συνεχείς εναλλαγές στο σκορ, αλλά τον τελευταίο λόγο είχε η Νηρέας.

Σύμφωνα με το φύλλο αγώνα: "Στο 3.52 πριν από τη λήξη του τέταρτου οκτάλεπτου έγινε διακοπή του αγώνα διότι φίλαθλος του ΝΟ Λάρισας κατέβηκε στα κάγκελα της κερκίδας και απευθυνόμενος στη διαιτητή Μαρκοπούλου της είπε: "Ήρθες να μας γ...εις, άι στο διάολο μ....σμένη". Ο αγώνας συνεχίστηκε μετά από 3 λεπτά, με την παρέμβαση της αστυνομίας που του έκανε συστάσεις να ηρεμήσει. Μετά το τέλος του αγώνα, ο ίδιος φίλαθλος συνέχισε την εξύβριση λέγοντας τις ίδιες εκφράσεις προς τους διαιιτητές".

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ 10-11

Οκτάλεπτα: 2-2, 2-2, 4-4, 2-3.

ΝΟ ΛΑΡΙΣΑΣ (Τσιάρας): Γούλα, Κυροδήμου, Τουλουμτζίδου 2, Χασιώτη, Λαμπρονίκου, Μπαλάτσα Μ., Μπαλάτσα Ν., Τοτσίνι 1, Κούμπρα 5, Τσιγαρίδα 2, Πατούνα, Μιγδάνη, Καζάνα, Σαμαρά, Καλογιάννη.

ΝΗΡΕΑΣ ΧΑΛΑΝΔΡΙΟΥ (Ε. Καραγιάννη): Στρατάκου, Σαφέτη, Μαυρωτά Ιφ. 3, Κάσσαρη, Τρίχα 2, Ξανθοπούλου, Παπαναστασίου Άν., Μπόβαλη, Ρουσάκη, Δούλη 4, Κουτέλη 1, Αγγελίδη 1, Λάζαρη, Τορνάρου, Πανανιώτη.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Μαρκοπούλου

Αλυτάρχης: Γιώργος Κατσαρός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής