ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α’ ΓΥΝΑΙΚΩΝ / Γ’ ΦΑΣΗ

Ανέβηκε τρίτος ο ΑΝΟ Γλυφάδας, νίκη με 17-3 επί του Εθνικού Πειραιά

  02.07.2020 20:23       682

Στην τρίτη προνομιούχο θέση αναρριχήθηκε ο ΑΝΟ Γλυφάδας, την Πέμπτη (2/7) στο Εθνικό Κολυμβητήριο Πειραιά, καθώς επικράτησε του Εθνικού Πειραιά με 17-3, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής στη Γ' φάση της Α' Γυναικών.

Με τη νίκη αυτή, η ομάδα του Ορέστη Σαλάχα έφτασε τους 6 βαθμούς και σε περίπτωση που ο Νηρέας Χαλανδρίου ηττηθεί από τον Ολυμπιακό στο δεύτερο παιχνίδι της 5ης αγωνιστικής, θα εξασφαλίσει την τρίτη θέση στο πρωτάθλημα. Εκκρεμεί, βέβαια, η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τη διακοπή του αγώνα του ΑΝΟ Γλυφάδας με τον Εθνικό για τη Β' φάση.

Ο Εθνικός Πειραιά έμεινε στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 1 βαθμό.

Θυμίζουμε ότι εκκρεμεί η απόφαση του αθλητικού δικαστή για τον αγώνα ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός Πειραιά για τη Β' φάση.

Ο ΑΝΟ Γλυφάδας μπήκε πολύ δυναμικά στον αγώνα και πήρε μεγάλο προβάδισμα στο ημίχρονο με 10-0. Οι νεαρές αθλήτριες του Κώστα Φιτσανάκη δεν κατάφεραν να μειώσουν τη διαφορά, με το τελικό σκορ να λήγει 17-3 υπέρ του ΑΝΟΓ. Πρώτη σκόρερ του αγώνα αναδείχθηκε η Μαμόγλου, πετυχαίνοντας 5 τέρματα.

ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ - ΑΝΟ ΓΛΥΦΑΔΑΣ   3-17

Τα οκτάλεπτα: 0-5 , 0-5 , 1-3 , 2-4

Εθνικός Πειραιά (Κώστας Φιτσανάκης): Ζαφειράκης, Δασκαλοπούλου, Μπέτα, Γκοτζιά 1, Αναγνώστου 1, Καραμπέτσου, Φέλλα, Λαλούση, Μπερίκου, Κωνσταντοπούλου, Ξυλούρη, Παναγιωτοπούλου, Γαλανάκη 1, Χάιτα

ΑΝΟ Γλυφάδας (Ορέστης Σαλάχας): Αρχοντάκη, Νίνου 1, Κοσμά 1, Γιαμπασάκου, Μαμόγλου 5, Κόλλια 2, Αντωνιάδη Ε. 1, Γρηγοροπούλου 2, Κοκκινάκη, Μαστρόκαλου 1, Γαλιατσάτου 3, Κοντογιάννη 1, Θωμοπούλου, Αντωνιάδη Ο., Καρύτσα

Διαιτητές: Μπουδραμής, Κατσώνης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.