ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΦΗΒΩΝ Κ17

Ανοίγει η αυλαία της Γ΄ Φάσης του πρωταθλήματος

  26.06.2025 10:07       760

Το ερχόμενο τριήμερο (27-29/6) θα πραγματοποιηθεί η Γ΄Φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Εφήβων Κ17, με τη συμμετοχή 23 ομάδων οι οποίες είναι χωρισμένες σε έξι ομίλους.

Στην Τελική Φάση (Golden League), που είναι προγραμματισμένη 17-20/7, θα προκριθούν οι δύο πρώτες από κάθε Όμιλο, συνολικά δώδεκα ομάδες. Οι υπόλοιπες θα αγωνισθούν στη Silver League.

Αναλυτικά οι όμιλοι

1ος ΟΜΙΛΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ (Κολυμβητήριο Νέας Σμύρνης): ΝΟ Χίου, Ολυμπιακός, ΝΟ Βουλιαγμένης, ΑΟΝΣ Μίλων.

2ος ΟΜΙΛΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ (Κολυμβητήριο Ηλιούπολης): Πανιώνιος, ΓΣ Περιστερίου, ΓΣ Ηλιούπολης.

3ος ΟΜΙΛΟΣ, ΑΤΤΙΚΗ (Κολυμβητήριο Π. Φαλήρου): Παναθηναϊκός, ΑΟ Π. Φαλήρου, Ιωνικός ΑΟ, ΣΚ Ροή.

4ος ΟΜΙΛΟΣ, ΚΕΡΚΥΡΑ (Κολυμβητήριο Κέρκυρας): ΝΑΟ Κέρκυρας, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΠΑΣ Φοίβος.

5ος ΟΜΙΛΟΣ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (Κολυμβητήριο Νεάπολης): ΠΑΟΚ, ΟΥΚ Βόλου, ΝΟ Λάρισας, ΟΦΘ.

6ος ΟΜΙΛΟΣ, ΚΡΗΤΗ - ΑΤΤΙΚΗ (Κολυμβητήριο Χανίων/ Κολυμβητήριο Γλυφάδας): ΝΟ Χανίων, ΟΦΗ, ΑΝΟ Γλυφάδας, Ηλυσιακός.

Η Ειδική προκήρυξη, οι Όμιλοι και το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων, ΕΔΩ.

Από την Παρασκευή (27/6) θα ξεκινήσουν και οι αγώνες για την Γ΄Φάση της Bronze League του πρωταθλήματος Εφήβων Κ17, με τη συμμετοχή 15 ομάδων, που είναι χωρισμένες σε τέσσερις Ομίλους. Στην Τελική Φάση (17-20/7) θα περάσουν οι οκτώ.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ