ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΩΝ 2020 / ΚΡΗΤΗ

Άνοιξε η «αυλαία» στο Ηράκλειο

  24.07.2020 20:31       2257

Με την συμμετοχή 234 αθλητών και αθλητριών, πραγματοποιήθηκε σήμερα (24/07) στην περιφέρεια Κρήτης και στο Εθνικό Κολυμβητήριο Ηρακλείου, η έναρξη του ενοποιημένου Πανελλήνιου πρωταθλήματος κολύμβησης Αναπτυξιακών Κατηγοριών (Έφηβοι / Νεάνιδες, Παίδες / Κορασίδες, Παμπαίδες/ Παγκορασίδες Α', Β').

Λόγω των ειδικών συνθηκών με τον κορωνοϊό covid- 19 φέτος, το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε επτά (7) κατά τόπους Περιφέρειες.

Η διοργάνωση στην περιφέρεια της Κρήτης ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αφού η συμμετοχή ήταν μεγάλη και η πρώτη ημέρα ολοκληρώθηκε χωρίς προβλήματα.

Ο πρόεδρος της Περιφερειακής επιτροπής Κρήτης, κ. Γιώργος Ανδρουλάκης, μίλησε την ιστοσελίδα της ΚΟΕ, μετά το πέρας της πρώτης ημέρας των αγώνων, επισημαίνοντας τα εξής: «Είναι ένα πρωτάθλημα ειδικών συνθηκών και όλοι ήμασταν προετοιμασμένοι για να αντιμετωπίσουμε κάθε δυσκολία. Όλα κύλησαν ομαλά την πρώτη ημέρα με συμμετοχή 234 αθλητών από 16 σωματεία. Είμαστε αισιόδοξοι και για τις υπόλοιπες ημέρες. Εύχομαι καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά».

Σημείωση: Τα αποτελέσματα που φιλοξενούνται στο κάτωθι link, είναι προσωρινά και τοπικά, αφού αναφέρονται στους αγώνες της κάθε περιφέρειας ξεχωριστά. Τα τελικά αποτελέσματα και οι βαθμολογίες θα γίνουν γνωστά στο τέλος της επόμενης εβδομάδας, αφού πρώτα ενοποιηθούν.

Τα αποτελέσματα ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.