ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Άνοιξε η αυλαία της Α’ φάσης

  26.04.2013 23:44       874

Με αγώνες σε δύο από τους τέσσερις ομίλους της διοργάνωσης ξεκίνησε απόψε η δράση στην Α’ (Προκριματική) φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Κορασίδων. Τα παιχνίδια στους υπόλοιπους δύο ομίλους θα ξεκινήσουν αύριο Σάββατο, ενώ η Α' φάση θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28/4 οπότε θα ξέρουμε τις δέκα ομάδες που θα προκριθούν στην τελική φάση (5-7/7).

Το αποψινό πρόγραμμα στον Α’ όμιλο Αττικής άργησε να ολοκληρωθεί λόγω ενός σοβαρού επεισοδίου που έγινε στον πρώτο αγώνα ανάμεσα στον Τρίτωνα Αμαρουσίου και τον Πανιώνιο. Ο Τρίτων σκόραρε το 5-4, αλλά επειδή η μπάλα πέρασε έξω από το δίχτυ οι διαιτητές έδειξαν αρχικά ότι δεν ήταν γκολ. Τότε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται στο φύλλο αγώνα, ο βοηθός εφόρου του Τρίτωνα Αμαρουσίου Βλαντής επιτέθηκε στον διαιτητή Σαρρή και τον έπιασε από το λαιμό. Τελικά το επεισόδιο έληξε με την επέμβαση των ψυχραιμότερων και ο Βλαντής αποβλήθηκε με κόκκινη κάρτα. Το γκολ κατακυρώθηκε τελικά, ο αγώνας ξανάρχισε μετά από πολλή ώρα και ο Τρίτων κέρδισε το ματς με 6-5 εν μέσω διαμαρτυριών των ανθρώπων του Πανιωνίου. Για το επεισόδιο θα κάνει συμπληρωματική έκθεση και ο αλυτάρχης Κώστας Καραμουσουλάκης.

Αναλυτικά τα σημερινά αποτελέσματα:

Α’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήριο Πεντέλης):

Τρίτων Αμαρουσίου – Πανιώνιος 6-5, Εθνικός Πειραιά – ΝΟ Πατρών 7-8, Νηρέας Χαλανδρίου – ΝΟ Χίου 9-17.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Γλυφάδας, Πειραιά, Νίκαιας):

ΝΟ Βουλιαγμένης – ΑΝΟ Γλυφάδας 10-5, Ολυμπιακός – Ιωνικός Νίκαιας 10-2.

Το πλήρες αγωνιστικό πρόγραμμα της Α’ φάσης του πρωταθλήματος Κορασίδων μπορείτε να το βρείτε στην ενότητα της Ιστοσελίδας μας ΑΘΛΗΜΑΤΑ / Υδατοσφαίριση / Προκηρύξεις.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής