ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ / Α' ΦΑΣΗ

Άντεξε στην πίεση του ΝΟ Χανίων το Παλαιό Φάληρο και πήρε την πολύτιμη νίκη με 9-8

  23.11.2022 17:48       507

Το Παλαιό Φάληρο βρήκε τον τρόπο και πήρε μια ακόμα σπουδαία νίκη, αυτή τη φορά στην έδρα του, παρότι δέχτηκε πίεση στο τέλος από τον αντίπαλο ΝΟ Χανίων, ο οποίος απείλησε με ανατροπή στο φινάλε. Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου επιβλήθηκε με 9-8 επί των αξιόμαχων Χανιωτών του Μάνθου Βουλγαράκη για την 9η αγωνιστική του Β' Ομίλου της Α1 πόλο Ανδρών, στο Ρέστειο κολυμβητήριο και έφτασε στους 12 βαθμούς.

Οι Φαληριώτες πήραν τον έλεγχο του αγώνα από το δεύτερο οκτάλεπτο, προηγήθηκαν με 6-3 και 9-4. Οι Χανιώτες έκαναν την αντεπίθεσή τους στο τέλος, αλλά έφτασαν μόνο να μειώσουν στο τελικό 9-8, λίγο πριν από τη λήξη του ματς.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ – ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ 9-8

Οκτάλεπτα: 3-3, 4-1, 2-3, 0-1.

ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ (Αργύρης Θεοδωρόπουλος): Γαλανίδης, Κόκκινος, Θαλασσινός 1, Κόχειλας 1, Κουρλιάφτης 1, Τοτ 3, Παπαδόπουλος, Ραντούλοβιτς, Μαυράκης 1, Λιαπάκης 1, Κουκουνάς 1, Καλής, Παρτσόγλου, Παγουλάτος, Αποστολάκος.

ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ (Μάνθος Βουλγαράκης): Λεβεντάκης, Παππάς, Πολύζος, Μητράκης, Αγιωργούσης 2, Μπατάκης 1, Αποστολάκης, Χαριτάκης 3, Ντα Σίλβα 1, Σολεϊμάνιπακ 1, Σπάχιτς, Μαζοκοπάκης, Κουτρουλάκης, Νικολαΐδης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Μπουδραμής

Αλυτάρχης: Μανώλης Μουστάκης

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής