ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΕΥΡΩΠΑΪΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΒΟΥΔΑΠΕΣΤΗ

Αντίστροφη μέτρηση για την Εθνική

  11.01.2020 05:54       464

 Η αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του 34ου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος πόλο, ξεκίνησε για την Εθνική ομάδα των γυναικών, με την άφιξη της στη συννεφιασμένη Βουδαπέστη.

Η ελληνική αποστολή ήταν από τις πρώτες που έφθασαν στην ουγγρική πρωτεύουσα ενόψει της σπουδαίας διοργάνωσης σε επίπεδο ανδρών και γυναικών, η οποία αρχίζει την Κυριακή 12 Ιανουαρίου και ολοκληρώνεται στις 26 του μήνα. 

Μετά από ολιγόωρη ξεκούραση, το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα έκανε την πρώτη του προπόνηση στη βοηθητική πισίνα του επιβλητικού «Duna Arena» που θα φιλοξενήσει τις ευρωπαϊκές "ναυμαχίες" το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Ο Γιώργος Μορφέσης δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα και το Σάββατο θα αναλύσει το πλάνο του για τον πρώτο αντίπαλο της ελληνικής ομάδας που θα είναι η Σερβία την Κυριακή στις 14.00 (ώρα Ελλάδος). Μάλιστα οι δύο ομάδες θα προπονηθούν ταυτόχρονα το πρωί του Σαββάτου.

Την αποστολή της Εθνικής γυναικών απαρτίζουν οι εξής αθλήτριες:Χρυσή Διαμαντοπούλου, Ιωάννα Σταματοπούλου (τερματοφύλακες), Χριστίνα Τσουκαλά, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Άλκηστη Αβραμίδου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Άλκηστη Μπενέκου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελευθερία Πλευρίτου, Ελένη Ξενάκη.

Η Εθνική ομάδα των ανδρών θα φθάσει στη Βουδαπέστη το πρωί του Σαββάτου καθώς οι αγώνες της ξεκινούν στις 14 του μήνα κόντρα στην παγκόσμια πρωταθλήτρια Ιταλία.

Αποστολή ΠΣΑΤ: Μαρίνος Βασιλάκης