ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Γιώργος Κατσαρός

«Απαιτητική χρονιά το 2015»

  30.12.2014 17:12       973

Ικανοποιημένος από τη συνολικότερη πορεία των αθλητών που στελεχώνουν τα αθλήματα της ΚΟΕ σε όλη τη διάρκεια του 2014 εμφανίστηκε ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Γιώργος Κατσαρός. Ο ίδιος μίλησε στην ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας για τη χρονιά που φτάνει στο τέλος της, αλλά και για όσα περιμένει να φέρει στα αθλήματα του Υγρού Στίβου το 2015.

Τελευταία πολύ επιτυχημένη διοργάνωση για την κολύμβηση ήταν το «Γκραν πρι Χριστουγέννων», το οποίο και διοργανώθηκε στο Αγρίνιο στις 21 και 22 Δεκεμβρίου, με τα ευχαριστήρια από τον Γιώργο Κατσαρό να αποδίδονται στο Δήμαρχο Αγρινίου, ο οποίος παραχώρησε το κολυμβητήριο για τη διεξαγωγή των αγώνων: «Στο Αγρίνιο έγινε μια πολύ επιτυχημένη διοργάνωση και ως ΚΟΕ, πρέπει να πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους συνετέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί το Γκραν πρι Χριστουγέννων, αλλά κυρίως στους ανθρώπους του Δήμου και τον ίδιο το Δήμαρχο που εγγυήθηκε προσωπικά και μας παραχώρησε το πολύ όμορφο κολυμβητήριο της πόλης. Στόχος είναι τα επόμενα χρόνια, η πόλη του Αγρινίου να γίνει τόπος συνάντησης και άλλων μεγάλων διοργανώσεων, αν και με 25άρα πισίνα».

Ο Γιώργος Κατσαρός σχολίασε τις μεγάλες επιτυχίες των ελλήνων αθλητών του Υγρού στίβου  για το 2014, τονίζοντας: «Η ΚΟΕ απέδειξε για μία ακόμη χρονιά τη δυναμική της, παρά τις δύσκολες συνθήκες που βιώνουμε καθημερινά. Ανεξαρτήτως αθλήματος, καταφέραμε να βρισκόμαστε και να δίνουμε το παρών σε όλες τις μεγάλες διεθνείς διοργανώσεις. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στον Απόστολο Χρήστου και το Ολυμπιακό μετάλλιο Νέων, αλλά και τα Παγκόσμια ρεκόρ στο Ντόρντρεχτ της Ολλανδίας, διοργάνωση στην οποία είδα ιδίοις όμμασι το μεγάλο ταλέντο αυτού του παιδιού και τις μεγάλες δυνατότητες του, που μπορούν να μας κάνουν όλους πολύ περήφανους. Πολύ σημαντική επιτυχία θεωρείται και το ασημένιο μετάλλιο από το ομαδικό της Μαραθώνιας κολύμβησης, με τους Σπύρο Γιαννιώτη, Κέλλυ Αραούζου και Αντώνη Φωκαϊδη να επιβεβαιώνουν γιατί βρίσκονται στην ελίτ της  ευρωπαϊκής και παγκόσμιας κολύμβησης. Τέλος, το χρυσό μετάλλιο της Εθνικής ομάδας Νέων Γυναικών του πόλο στην Όστια της Ιταλίας είναι ακόμα ένα σημάδι της σκληρής δουλειάς, της όρεξης που υπάρχει, παρά τις αντίξοες συνθήκες».

Το 2015 φαντάζει μια δύσκολη χρονιά, όμως  ο αντιπρόεδρος της ΚΟΕ εμφανίζεται αισιόδοξος για το μέλλον: «Το 2015 είναι μια απαιτητική χρονιά, αλλά και με ενδιαφέρουσες προκλήσεις για τους αθλητές μας. Η ΚΟΕ θα συνεχίζει να δίνει τη βοήθεια της όπου χρειάζεται και ελπίζουμε ότι οι συνθήκες για τα αθλήματα μας θα καλυτερέψουν, έτσι ώστε να είναι όλοι συγκεντρωμένοι απρόσκοπτα στην προετοιμασία τους για τις μεγάλες διοργανώσεις του μέλλοντος».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ