ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Από Παρασκευή (11/10) έως και την Κυριακή (13/10), στο Φάληρο, το Συνέδριο Επιμόρφωσης Προπονητών Κολύμβησης

  10.10.2019 18:16       2755

Η ΚΟΕ, στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλλει για την επιστημονική άνοδο, τη βελτίωση και την επιμόρφωση των Ελλήνων προπονητών κολύμβησης, διοργανώνει Επιμορφωτικό Συνέδριο στην Αθήνα και συγκεκριμένα στο Συνεδριακό Κέντρο του Δήμου Παλαιού Φαλήρου, από αύριο Παρασκευή (11/10) έως και την Κυριακή 13 Οκωβρίου.

Συνδιοργανωτές του Συνεδρίου είναι το ΣΕΦΑΑ του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), καθώς και το επιστημονικό δυναμικό του προγράμματος Αθλητικής Αριστείας "Sports Excellence", που υλοποιεί η Αναγέννηση και Πρόοδος με αποκλειστική δωρεά από το ISN.

Ιδιαίτεροι βασικοί ομιλητές θα είναι: Ο επί πολλές δεκαετίες επικεφαλής του ιατρικού τιμ της Εθνικής Ομάδα Κολύμβησης της Ιταλίας και καθηγητής στο επιστημονικό κέντρο COMI της Ιταλικής Ολυμπιακής Επιτροπής, ο εργοφυσιολόγος κ. Marco Bonifazi, αλλά και ο κ. Marco Lancissi προπονητής της Εθνικής Ομάδας Κολύμβησης της Ιταλίας και ειδικός σε θέματα φυσικής κατάστασης και προετοιμασίας στο έδαφος.

Χαιρετισμό εκ μέρους της ΚΟΕ θα απευθύνει ο Α' Αντιπρόεδρος Γιώργος Κατσαρός, ενώ Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής (και φυσικά εκ των ομιλητών) είναι ο Γενικός Γραμματέας της ΚΟΕ Δημήτρης Σαρακατσάνης.

Αναλυτικά για τους ομιλητές του Συνεδρίου, το πρόγραμμα και την ακριβή θεματολογία του μπορείτε να ενημερώνεστε από τον ειδικό σύνδεσμο (link) που υπάρχει ΕΔΩ και τον οποίο μπορείτε να δείτε και στο πάνω δεξιό μέρος της πρώτης σελίδας του σάιτ μας.

Στη δεύτερη ΦΩΤΟ, στο πάνω μέρος του δημιοσεύματος, μπορείτε να δείτε και την αφίσα του Συνεδρίου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής