ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ

«Από αυτή τη διοργάνωση βγαίνουμε πιο δυνατές»

  09.02.2024 18:06       976

Η αυλαία για την ελληνική ομάδα της Καλλιτεχνικής Κολύμβησης «έπεσε» στο Aspire Dome της Ντόχα, με την 6η θέση στον τελικό του Ελεύθερου προγράμματος του Ομαδικού στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα. Ήταν αυτή η καλύτερη εμφάνισή της στη κορυφαία διοργάνωση.

Την ομάδα αποτελούσαν οι Μαρία Αλζιγκούζη, Θάλεια Δαμπάλη, Ζωή Καραγγέλου, Μαρία Καραπαναγιώτου, Δανάη Καριώρη, Ιφιγένεια Κρομμυδάκη, Σοφία Μαλκογεώργου, Σοφία Ρηγάκου.

Η Μαρία Καραπαναγιώτου τόνισε μιλώντας στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας: «Ήμαστε ευχαριστημένες με την σημερινή μας εμφάνιση. Ξεκινήσαμε γενικότερα καλά αλλά στη πορεία υπήρξαν κάποιες αναποδιές. Σήμερα τα πήγαμε πολύ καλά. Μάθαμε πολλά από αυτόν τον αγώνα, από αυτή την πολύ μεγάλη διοργάνωση. Σίγουρα βγαίνουμε πιο δυνατές».  

Η ολοκλήρωση του ομαδικού της καλλιτεχνικής κολύμβησης στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Ντόχα, επικύρωσε και τυπικά την πρόκριση των Ευαγγελίας Πλατανιώτη και Σοφίας Μαλκογεώργου στους Ολυμπιακούς Αγώνες, που ουσιαστικά είχε επιτευχθεί από χθες (8/2)..

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος