ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ντράγκαν Άντριτς

«Από εμάς εξαρτάται»

  19.02.2012 17:46       1100

Με αφορμή την κλήρωση του προολυμπιακού τουρνουά, ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς σχολίασε τους αντιπάλους της εθνικής αλλά και εκφράστηκε για την τύχη της ομάδας στη διοργάνωση: «Θα παίξουμε σε ένα δύσκολο γκρουπ, με πολύ δυνατές ομάδες. Όμως, εάν κάνουμε καλά παιχνίδια θα έχουμε μία καλύτερη διασταύρωση στη συνέχεια. Δεν θα προτιμούσα να ήμουν στον όμιλο της Ισπανίας, γιατί οι ομάδες από αυτόν θα έχουν δύσκολους αντιπάλους στις διασταυρώσεις κι επομένως δυσκολότερο έργο από εμάς. Εμείς θα παίξουμε με Γερμανία, Μαυροβούνιο και Ρουμανία που είναι όλες τους καλές ομάδες. Όμως αν παίξουμε καλά θα έχουμε ευκολότερο παιχνίδι από αυτά του ομίλου».

Για τα χαρακτηριστικά των αντιπάλων μας είπε: «Την Ολλανδία την κερδίσαμε και στο Αϊντχόφεν και είναι μία ομάδα την οποία πρέπει να κερδίσουμε. Η ΠΓΔΜ είναι καλύτερη από την Ολλανδία αλλά και αυτή την ομάδα πρέπει να την κερδίσουμε. Το Μαυροβούνιο θεωρώ ότι είναι η καλύτερη ομάδα του ομίλου και έχει τις περισσότερες πιθανότητες να βγει πρώτο. Η Γερμανία και η Ρουμανία είναι καλές ομάδες, στο ίδιο επίπεδο με εμάς, τις οποίες μπορούμε να κερδίσουμε. Βέβαια, αυτό εξαρτάται και από την προετοιμασία που θα κάνουμε για αυτούς τους αγώνες αλλά και σε τι μέρα θα βρεθούμε σε αυτά τα παιχνίδια».

Για το αν θα καταφέρουμε να βρεθούμε στους Ολυμπιακούς του Λονδίνου, ο έμπειρος τεχνικός δήλωσε: «Εξαρτάται από εμάς. Μπορούμε να είμαστε καλύτεροι από το Ευρωπαϊκό του Αϊντχόφεν. Θα προετοιμαστούμε για να παίξουμε καλά και θα βάλουμε τα δυνατά μας για να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε. Και αν το κάνουμε αυτό πιστεύω πως θα είμαστε στην Ολυμπιάδα το καλοκαίρι».

Στη φωτογραφία ο ομοσπονδιακός προπονητής Ντράγκαν Άντριτς με τους διεθνείς μας

Γραφείο Τύπου: Νίκος Χαραλαμπόπουλος