ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ

Aπό το Λιβίνιο με το βλέμμα στο Βελιγράδι και το Παρίσι...(pics)

  01.04.2024 11:30       1245

Το Λιβίνιο είναι ιταλικός δήμος στην Επαρχία του Σόντριο, στην περιφέρεια της Λομβαρδίας. Βρίσκεται στις Άλπεις, κοντά στα σύνορα με την Ελβετία. Είναι ένας από τους δήμους που θα φιλοξενήσουν τους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες 2026. Εκεί βρίσκονται 12 κολυμβητές-τριες μας, στο πλαίσιο της καλύτερης δυνατής προπονητικής προετοιμασίας των Εθνικών μας ομάδων για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κολύμβησης Ανδρών-Γυναικών στο Βελιγράδι.και βεβαίως τους Ολυμπιακούς Αγώνες «Παρίσι 2024».

Είναι οι Απόστολος Χρήστου, Απόστολος Παπαστάμος, Βασίλης Σοφικίτης, Ελένη Κοντογεώργου, Άννα Ντουντουνάκη, Γεωργία Δαμασιώτη, Δημήτρης Μάρκος, Ανδρέας Βαζαίος, Κώστας Εγγλεζάκης, Δανιήλ Γιουρτζίδης, Άκης Κυνηγάκης, Κώστας Στάμου.

Την αποστολή συνοδεύουν οι προπονητές, Παναγιώτης Βελέντζας, Τάσος Καράμπελας, Νίκος Φλεριανός, Γιώργος Δαμασιώτης, η φυσιοθεραπεύτρια Έφη Βούλγαρη ενώ αρχηγός της είναι ο Τεχνικός Σύμβουλος ΚΟΕ, Σπύρος Γιαννιώτης.

Πρόκειται για ένα καταπληκτικό προπονητικό κέντρο μέσα στα βουνά. Παρέχει κάθε διευκόλυνση για την όσο το δυνατόν καλύτερη προπόνηση με αίθουσες αποθεραπείας, πισίνες, γυμναστήριο κτλ.

Παράλληλα όπως μπορεί να δει κάποιος και από το φωτογραφικό υλικό που παρουσιάζουμε, υπάρχει διάδρομος στον πρώτο όροφο με τις Ολυμπιακός δάδες από όλους τους Ολυμπιακούς Αγώνες και ρέπλικα από το 1986.

Η «Αθήνα 2004» έχει το δικό της χώρο, με αντικείμενα που θυμίζουν στον επισκέπτη τη διοργάνωση των Ολυμπιακών Αγώνων από την πατρίδα μας. 

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος