ΤΕΧΝΙΚΗ

ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ Δ.Σ ΚΟΕ

  10.01.2012 12:46       4028

Το ΔΣ της ΚΟΕ που συνεδρίασε σχετικά, αποφάσισε μεταξύ των άλλων:

*Να ευχαριστήσει και εγγράφως τόσο τον Δήμο Τρίπολης όσο και τον ΝΟ Πατρών, για τη σημαντική συμβολή τους στην επιτυχή διοργάνωση του διεθνούς τουρνουά υδατοσφαίρισης Γυναικών «Θέτις Καπ» και του προκριματικού αγώνα για το World League Ανδρών Ελλάδας – Ισπανίας.

*Να ευχαριστήσει την AEGEAN και την Farantouris Financial Advisors για τις προσφορές τους. Την μεν πρώτη για τη χορηγία της σε ότι αφορά την μετάβαση της Εθνικής μας ομάδας υδατοσφαίρισης των Γυναικών στο Αϊντχόφεν (Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα), το Προολυμπιακό τουρνουά στην Τεργέστη και το Holiday Cup  του Λος Άντζελες (13-26 Φεβρουαρίου), την δε δεύτερη για την δωρεάν ασφαλιστική κάλυψη που θα παρέχει σε όλα τα ταξίδια των Εθνικών ομάδων όλων των αθλημάτων μας στο εξωτερικό.

*Ενέκρινε τα καμπ προετοιμασίας του Σπύρου Γιαννιώτη στη Νότια Αφρική τον Φεβρουάριο και των Άρη Γρηγοριάδη και Νόρας Δράκου στην Αθήνα (13-16 Φεβρουαρίου).

*Ενέκρινε τη συμμετοχή των Άρη Γρηγοριάδη και Στέφανου Δημητριάδη στο Γκραν Πρι κολύμβησης της Στοκχόλμης (11-12 Φεβρουαρίου) και των Άρη Γρηγοριάδη, Νόρας Δράκου στο μίτινγκ της Μαδρίτης (3-4 Μαρτίου).

*Έκανε δεκτό το αίτημα του ΑΟ Λαρισαϊκός – Τιτάνες για την ανάληψη της διοργάνωσης του Πανελλήνιου πρωταθλήματος Τεχνικής κολύμβησης Βόρειας Ελλάδας στη Λάρισα (17-18 Μαρτίου)

*Έκανε δεκτό το αίτημα το ΝΟ Χανίων για την διοργάνωση ημερίδας ορίων στην Τεχνική κολύμβηση (14 Ιανουαρίου) στην 25άρα πισίνα, χωρίς να μετρήσουν οι επιδόσεις για πανελλήνια ρεκόρ

*Ενέκρινε τη συμμετοχή της Εθνικής ομάδας ανδρών / γυναικών Τεχνικής κολύμβησης σε μίτινγκ στην πόλη Τομσκ της Ρωσίας (3-8 Φεβρουαρίου)