ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / CHAMPIONS LEAGUE ΑΝΔΡΩΝ

Αποφασιστικό βήμα πρόκρισης στο Final-8 για τον ΝΟ Βουλιαγμένης, 14-9 την Ντιναμό στην Τιφλίδα

  25.04.2023 19:21       4947

Άλμα πρόκρισης στο Final-8 του Champions League του πόλο Ανδρών έκανε ο ΝΟ Βουλιαγμένης. 

Η ομάδα του Βλάντιμιρ Βουγιατσίνοβιτς έκανε το… καθήκον της και πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Ντιναμό Τιφλίδας με 14-9, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής του Α’ Ομίλου της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, το απόγευμα της Τρίτης (25/4) και εδραιώνεται στην προνομιούχο πρώτη τετράδα της βαθμολογίας του Ομίλου.

Με βασικό όπλο την άμυνα κι ένα ξέσπασμα επιθετικό στο δεύτερο οκτάλεπτο του αγώνα, η ελληνική ομάδα πήρε το πάνω χέρι και κυριάρχησε απόλυτα, ενώ όντας εντυπωσιακή και στην τελευταία περίοδο, αύξησε το διαφορά στο τελικό 14-9. Μεγάλη εμφάνιση έκανε ο Δημήτρης Νικολαΐδης, που πέτυχε και 5 γκολ για τον ΝΟΒ.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ – ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 9-14

Οκτάλεπτα: 3-2, 1-5, 3-2, 2-5.

ΝΤΙΝΑΜΟ ΤΙΦΛΙΔΑΣ (Ντέγιαν Στανόγεβιτς): Ραζμάντζε, Κιριακίντι, Αχβλεντιάνι, Ντζικτσιαρένκα 1, Τκεσελασβίλι, Βλάχοβιτς 2, Τζακχάια, Σάριτς, Ιμναϊσβίλι, Μαγκρακβελίντζε 4, Μαλισάι, Πιέσιβατς 2, Γκβετάντζε.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Βλάντιμιρ Βουγιασίνοβιτς):Τζωρτζάτος, Χαλυβόπουλος 1, Αλμύρας 1, Καλογερόπουλος 1, Τρούλος 1, Νικολαΐδης 5, Παπασηφάκης 1, Γούντχεντ, Αλαφραγκής, Καπότσης 2, Κουρούβανης 1, Φάρμερ 1, Ανδρεάδης.

Αναλυτικά η διακύμανση ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής