ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κατσαρός

Αποκέντρωση στις μεγάλες διοργανώσεις

  12.01.2012 03:09       1543

Την επιδίωξη της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας να συνεχίσουν να γίνονται μεγάλες διοργανώσεις των αθλημάτων της στην περιφέρεια, με σκοπό της διάδοσή τους και την προσέλκυση νέων σε αυτά, μίλησε ο Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ Γιώργος Κατσαρός με την ολοκλήρωση του διεθνούς τουρνουά «Σαμαρτζίδης Καπ» στη Χίο.

«Η ΚΟΕ συνεχίζει την προσπάθεια για αποκέντρωση των μεγάλων διοργανώσεων της υδατοσφαίρισης, αλλά και των άλλων αθλημάτων της πισίνας. Στο πλαίσιο αυτό έγινε κι αυτό το σπουδαίο τουρνουά πόλο στην περιφέρεια και συγκεκριμένα στο όμορφο νησί της Χίου που έχει τεράστια παράδοση στο άθλημα. Ετσι προσελκύουμε νέους φιλάθλους για την υδατοσφαίριση και παράλληλα φέρνουμε στα κολυμβητήρια τη νεολαία για άθληση.

Όπως μου τόνισε ο Πρόεδρος του διοργανωτή ΝΟ Χίου Παναγιώτης Παππής, πολλά παιδιά εξέφρασαν την επιθυμία τους να εγγραφούν στην εκμάθηση του αθλήματος στον όμιλο. Οι στόχοι μας είναι να μένουν ανοιχτά τα κολυμβητήρια για να έρχονται για άθληση οι νέοι και να απομακρύνονται από τα δεινά της σύγχρονης εποχής. Εκτός από τον Πρόεδρο του ΝΟΧ ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Χίου, τον Αντιπεριφερειάρχη που βοήθησε σημαντικό στον οικονομικό τομέα, τους υπαλλήλους του κολυμβητηρίου και την οργανωτική επιτροπή».

Για την Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών ο Γιώργος Κατσαρός δήλωσε: «Νομίζω ότι – παρά τις ήττες εδώ – βρίσκεται σε καλό δρόμο η προετοιμασία της, κοίταξε στα μάτια τα θηρία του παγκόσμιου πόλο και πιστεύω ότι θα πετύχει τους στόχους της στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα».

ΠΑΠΠΗΣ: ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ

Ο Πρόεδρος του ΝΟ Χίου Παναγιώτης Παππής, στον οποίο απονεμήθηκε αναμνηστική πλακέτα από τον Αντιπρόεδρο της ΚΟΕ Γιώργο Κατσαρό, δήλωσε: «Η διοργάνωση πήγε καλά παρά τα όποια προβλήματα στην πισίνα, προβλήματα που υπάρχουν πλέον στα περισσότερα κολυμβητήρια της χώρας λόγω της οικονομικής συγκυρίας. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν εντυπωσιακή και ευελπιστώ ότι θα ζήσουμε και πάλι ανάλογες στιγμές με σπουδαία διοργάνωση κάποια στιγμή και στο μέλλον».

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΟΡΑΚΗΣ