ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΕΥΡΩΛΙΓΚΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Αποκλείστηκε και πάει LEN Trophy ο Ολυμπιακός

  12.03.2014 19:56       649

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε και στη Βαρκελώνη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Σαμπαντέλ με 8-6 και σε συνδυασμό και με την ήττα του και στον πρώτο αγώνα στον Πειραιά με 10-9 δεν κατάφερε να προκριθεί στο φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας. Η ομάδα του Χάρη Παυλίδη θα πάει στο φάιναλ φορ του LEN Trophy μαζί με τις υπόλοιπες χαμένες των προημιτελικών, και θα διεκδικήσει τον τίτλο του κυπελλούχου Ευρώπης.

Οι ερυθρόλευκες δεν ξεκίνησαν καλά το παιχνίδι και βρέθηκαν γρήγορα πίσω στο σκορ με 3-0. Στη συνέχεια πέτυχαν δύο γκολ και έκλεισαν το πρώτο οκτάλεπτο με μόνο ένα πίσω, αλλά από εκεί και πέρα δεν κατάφερναν να σκοράρουν, έχοντας άσχημα ποσοστά στον παίχτη παραπάνω, και υπέκυψαν στην ανωτερότητα της Σαμπαντέλ που καθάρισε το ματς και την πρόκριση.

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 8-6

ΟΚΤΑΛΕΠΤΑ: 3-2, 2-0, 3-2, 0-2

ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ (Γκίου Βιδάλ): Εστέρ, Ορτίθ, Εσπάρ 1, Μόρα, Σουκς, Παρέχα 3, Κόρντομπες, Μάικα Γκαρσία 2, Καράσκο 1, Σάιντμαν, Ντομενέκ, Φόρκα 1, Τεράδο.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Χάρης Παυλίδης): Διαμαντοπούλου, Τεντζαλίδου 1, Πλευρίτου Ελ. 1, Σώρα, Μανωλιουδάκη, Αβραμίδου 2, Καλογεράκου, Πλευρίτου Μ. 2, Νιαρχάκου, Μπούικα, Βασιλακοπούλου Α., Νοξ, Σταματοπούλου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής