ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Έλενα Γαλανοπούλου

«Απόλυτα ευχαριστημένη με τα κορίτσια του ΑΝΟΑ»

  25.06.2012 16:57       1318


Σε μεγάλο «ντέρμπι» εξελίχθηκε το Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης Νεανίδων, με τον ΑΝΟ Αργυρούπολης να επικρατεί τελικά του ομίλου ΝΟΒΑ και να κατακτά το πρωτάθλημα με διαφορά μόλις ενός βαθμού (ΑΝΟΑ 239-ΝΟΒΑ 238).

Η προπονήτρια της ομάδας της Αργυρούπολης, Έλενα Γαλανοπούλου, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την συνολική εμφάνιση του συλλόγου λέγοντας:

«Είμαι απόλυτα ευχαριστημένη με τα κορίτσια, δεδομένου ότι φέτος είχαμε να αντιμετωπίσουμε πολύ δύσκολες συνθήκες. Ήταν όλες άψογες και έκαναν ό,τι καλύτερο μπορούσαν. Ωστόσο, διαφωνώ με ορισμένα πράγματα. Θέλω να πω ότι πρωτάθλημα δεν παίρνει κάποιος με Σόλο και Ντουέτο, αλλά κυρίως με τα αγωνίσματα του Ομαδικού και του Κόμπο. Εκεί νομίζω ότι μας αδίκησαν, αφού οκτώ από τα κορίτσια μας ανήκουν στην Εθνική ομάδα. Όσον αφορά το αγώνισμα του Σόλο, είμαι πολύ χαρούμενη τόσο για την πρώτη θέση της Ευαγγελίας Πλατανιώτη όσο και για την τρίτη θέση που κατέκτησε η Μαρία-Έλλη Αλζιγκούζη. Τέλος, θεωρώ την δεύτερη και τρίτη θέση στο Ντουέτο απολύτως λογικές».

Η κ. Γαλανοπούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει το σύλλογο για τη στήριξή του καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς:

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω το σύλλογο που μας στήριξε σαν ομάδα. Φέτος, ήταν η πιο δύσκολη χρονιά από ποτέ. Αντιμετωπίσαμε δυσκολίες στις ώρες των προπονήσεων, καθώς τα κορίτσια έχουν αυξημένες υποχρεώσεις λόγω των Ολυμπιακών του Λονδίνου, αλλά και στο θέμα των κολυμβητηρίων. Χάρη στην Πρόεδρο και την Έφορό μας που βρήκαν λύσεις στα θέματα αυτά, καταφέραμε να πραγματοποιήσουμε τις προπονήσεις μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος