ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / Πέπη Χαραλάμπους

«Απόλυτα ικανοποιημένη από την εμφάνιση της ΑΡΓΩ»

  02.07.2012 14:58       2267

Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο σύλλογος ΑΡΓΩ στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα καταδύσεων ΟΠΕΝ, Γ΄ και Δ΄ κατηγοριών, που πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο στο καταδυτήριο του Αγίου Κοσμά.

Η υπεύθυνη της ομάδας Πέπη Χαραλάμπους μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την επιτυχία του συλλόγου.

«Είμαι απολύτως ικανοποιημένη από την εμφάνιση των παιδιών. Φέτος η ΑΡΓΩ κατάφερε να πάρει όλα τα πρωταθλήματα.  Όλοι οι αθλητές μας τα πήγαν υπέροχα, παρά το γεγονός ότι ταλαιπωρήθηκαν πολύ όλο το χρόνο. Αυτό συνέβη γιατί η πισίνα της Γλυφάδας, η οποία αποτελεί παράδοση στις καταδύσεις, ήταν κλειστή και οι προπονήσεις γίνονταν στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, τις τελευταίες έξι εβδομάδες που λειτούργησε ξανά, τα παιδιά κέρδισαν το χαμένο έδαφος και κατάφεραν να ανταπεξέλθουν».

Η κ. Χαραλάμπους αναφέρθηκε επίσης στις γενικότερες δυσκολίες που συνδέονται με τις καταδύσεις:

«Δυστυχώς, το άθλημα των καταδύσεων δεν είναι τόσο διαδεδομένο στη χώρα μας. Θα έπρεπε να έχει περισσότερους αθλητές, καθώς είναι ένα άθλημα που ταιριάζει στον Έλληνα τόσο σωματομετρικά όσο και επειδή είναι άθλημα επίδειξης. Με όλες τις οικονομικές αντιξοότητες είναι δύσκολο για τις οικογένειες των παιδιών και κατά συνέπεια για τους συλλόγους να ανταπεξέλθουν. Ωστόσο, με τη δική μας βοήθεια μπορούμε να στηρίξουμε το άθλημα των καταδύσεων και τον αθλητισμό της χώρας γενικότερα».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος