ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ/ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ Α'Β'

«Απόλυτη επιτυχία»

  13.07.2015 17:10       1355

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παμπαίδων-Παγκορασίδων Α'Β' που πραγματοποιήθηκε στην Πάτρα το προηγούμενο τριήμερο.

Στη διοργάνωση έλαβε μέρος μεγάλος αριθμός σωματείων από όλη την Ελλάδα, ενώ υπήρχαν και εξαιρετικά πανελλήνια ρεκόρ από αρκετούς νεαρούς αθλητές.

Σε δηλώσεις του, ο τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας τόνισε:  «Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου σε όλους τους συμμετέχοντες σε αυτό το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα. Επίσης αξίζουν πολλά συγχαρητήρια και στους συνδιοργανωτές και ειδικότερα στον επικεφαλής της Οργανωτικής Επιτροπής, Γιώργο Ανδρουτσέλη, στον πρώην πρόεδρο ΝΕΠ, μέλος Δ.Σ. ΚΟΕ, Αλέκο Γαϊτανάρο, στον προπονητή αγωνιστικής ομάδας κολύμβησης ΝΕΠ, Σταύρο Νταλαχάνη και στον κ. Βασιλείου. Η διοργάνωση πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία, ενώ θα μπορούσε να έχει ακόμα μεγαλύτερη αίγλη, αν οι συνθήκες στον αγωνιστικό χώρο ήταν καλύτερες. Πάντως ήταν εξαιρετικό το γεγονός πως έλαβαν μέρος, σωματεία άγνωστα στο ευρύ κοινό, αποδεικνύοντας εκ του αποτελέσματος πως βρίσκονται και δουλεύουν σε υψηλό επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, πως η διοργάνωση έγινε για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια στην Περιφέρεια. Τέλος, η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν τα νεαρά παιδιά που κατάφεραν να αγωνιστούν σε υψηλό επίπεδο, πετυχαίνοντας μάλιστα και κάποια εξαιρετικά πανελλήνια ρεκόρ, ενώ να προσθέσω πως το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα συνεχίζεται με άλλους προορισμούς για να ολοκληρωθεί στη Θεσσαλονίκη».

Μετά το τέλος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος, δηλώσεις έκανε και ο γενικός γραμματέας της ΚΟΕ, Δημήτρης Σαρακατσάνης, ο οποίος μεταξύ άλλων δήλωσε χαρακτηριστικά: « Είναι μεγάλη επιτυχία το να συμμετέχουν 842 αθλητές από 126 διαφορετικά σωματεία όλης της χώρας. Παρά τις αντίξοες συνθήκες, τα νεαρά παιδιά έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους και μετά το τέλος το μήνυμα είναι απόλυτα ελπιδοφόρο για τη συνέχεια, τόσο σε επίπεδο διοργάνωση, όσο και σε επίπεδο εξέλιξης των αθλητών. Μερικές από τις επιδόσεις είναι πραγματικά αξιοσημείωτες».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ