ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018

Απόλυτη κυριαρχία των Ρώσων στο Ελεύθερο Μικτό Ντουέτο

  17.06.2018 18:30       1435

Οι τρεις φορές χρυσοί παγκόσμιοι πρωταθλητές από τη Ρωσία και απόλυτοι κυρίαρχοι του αγωνίσματος τα τελευταία χρόνια, η Μάγια Γκουρμπανμπέρντιεβα και ο Αλεξάντερ Μάλτσεφ, που είναι και τα μεγαλύτερα αστέρια των αγώνων, κετέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο Ελεύθερο πρόγραμμα του Μικτού Ντουέτου, του αγωνίσματος που άνοιξε την αυλαία της τρίτης και τελευταίας ημέρας του “Hellas Beetles FINA Artistic Swimming World Series, Syros 2018″, το μεσημέρι της Κυριακής (17/6), στο Δημοτικό κολυμβητήριο της Σύρου.

Το ρωσικό Μικτό Ντουέτο εκτέλεσε εντυπωσιακά το πρόγραμμά του και βαθμολογήθηκε με 91,0667 β., αφήνοντας στη δεύτερους τους Ιταλούς Μανίλα Φλαμίνι και Τζόρτζιο Μινισίνι (που είχαν πάρει το Σάββατο το χρυσό στο Τεχνικό Μικτό Ντουέτο) με το ασημένιο και 89,5000 β. Το χάλκινο μετάλλιο πήρε η Ιαπωνία με  84,1000 β.

Από τους συλλόγους μετείχε μόνο ο ΝΟΒΑ με την Κυριακή Καραγιάννη και τον Βασίλη Μακρή και βαθμολογήθηκε με 63,3333 β.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα στο Ελεύθερο Μικτό Ντουέτο μπορείτε να τα δείτε ΕΔΩ.

Βλέπετε και Φωτορεπορτάζ.

Στον ειδικό σύνδεσμο (link) εδώ, μπορείτε να βρείτε περισσότερες λεπτομέρειες για τη διοργάνωση (bulletin, αναλυτικό πρόγραμμα, live streaming, starting list, αποτελέσματα κλπ.). Επίσης μπορείτε να βρείτε starting list και αποτελέσματα σε συγκεκριμένο link του σάιτ της ΚΟΕ εδώ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής