ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΔΡΩΝ & ΓΥΝΑΙΚΩΝ

Απόστολος Σίσκος: «Είναι απίστευτο συναίσθημα»

  15.02.2024 20:37       1354

Οι Έλληνες κολυμβητές και κολυμβήτριες δεν σταματούν να προκρίνονται σε τελικούς και ύστερα από μία πολύ καλή κούρσα, ο Απόστολος Σίσκος θα δώσει το παρόν στον τελικό του παγκοσμίου πρωταθλήματος της Ντόχα στα 200μ ύπτιο.

Οι δηλώσεις του Απόστολου Σίσκου:

«Η αλήθεια είναι ότι παρά το γεγονός ότι ήταν πιο αργή η επίδοσή μου κρατάω ότι θα βρεθώ στον μεγάλο τελικό αύριο. Ήμουν λίγο πιο αγχωμένος από το πρωί γιατί δημιούργησα κάποιες προσδοκίες για τον εαυτό μου, όποτε αυτό αυτομάτως μου προκάλεσε λίγο άγχος. Παρόλα αυτά ήταν μια πολύ ωραία κούρσα, σίγουρα έγιναν κάποια λάθη και πιστεύω ότι ήταν λόγω του άγχους, τα οποία αύριο θα κάτσω να ξεκουραστώ και με καθαρό μυαλό θα προσπαθήσω να τα διορθώσω, ώστε να βγει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα».

«Δύο κούρσες στο 1:56 νομίζω ότι είναι πολύ σημαντικό. Δείχνει ότι έχω κάνει προπόνηση και ότι έχει πιάσει τόπο. Οπότε αναμένουμε τον τελικό αύριο με μεγάλο χαμόγελο και ανυπομονησία. Ήμουν 13 με 15 χρονών όταν έβλεπα όλα τα μεγάλα ονόματα στους τελικούς και έλεγα πώς το κάνουν αυτοί. Είναι απίστευτο συναίσθημα και είμαι τρομερά χαρούμενος που θα το βιώσω και εγώ και θα τους ανταγωνιστώ στα ίσα. Είναι ακόμα μία μεγάλη πρόκληση και στόχος είναι το 1:56. Βέβαια όταν είσαι σε έναν τελικό τα πάντα μπορούν να παίξουν ρόλο και σίγουρα είναι μια διαφορετική κούρσα».