ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / 14ο ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (25Μ) / ΚΙΝΑ

Απόστολος Χρήστου: «Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό»

  13.12.2018 11:13       607

Ο Απόστολος Χρήστου κατάφερε να προκριθεί στα 50μ. ύπτιο, στο 14ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Κίνας (πισίνα 25μ.), όμως το ίδιο δεν συνέβη στην Άννα Ντουντουνάκη (50μ. πεταλούδα) και τον Κρίστιαν Γκολομέεβ (50μ. ελεύθερο), οι οποίοι αποκλείστηκαν. Οι Έλληνες κολυμβητές, μετά τις κούρσες τους μίλησαν για την προσπάθειά τους.

Απόστολος Χρήστου: "Είμαι ευχαριστημένος από την κούρσα που έκανα και σαφώς από το χρόνο μου. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, το απόγευμα, για οτιδήποτε καλύτερο".

Άννα Ντουντουνάκη: "Ήταν μία πολύ καλή κούρσα, όπου, παρά το Πανελλήνιο ρεκόρ, έχασα στις λεπτομέρειες την πρόκριση. Ωστόσο, θα συνεχίσω την προσπάθειά μου για τα 200μ. πεταλούδα".

Κρίστιαν Γκολομέεβ: "Δυστυχώς έκανα πολλά λάθη στην εκκίνηση, αλλά και τη στροφή, στην πρώτη μου κούρσα. Δεν συγκεντρώθηκα και βρέθηκα να κολυμπάω στο μπαράζ. Εκεί δυστυχώς, ενώ κολύμπησα πολύ καλύτερα, έχασα την πρόκριση στον ημιτελικό. Στενοχωριέμαι περισσότερο, γιατί ξέρω ότι μπορούσα να πετύχω το στόχο μου. Συνεχίζω πιο δυνατός για τα υπόλοιπα αγωνίσματα για ό,τι καλύτερο".

Γραφείο τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ