ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Δέσποινα Θεοδωρίδου

Αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς η πρώτη θέση

  01.04.2013 17:52       1306

Με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να καταλαμβάνει την πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα Συγχρονισμένης κολύμβησης ΟΠΕΝ κατηγορίας που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Χαλανδρίου, ολοκληρώθηκε χθες η δεύτερη ημέρα των αγώνων.

Μετά το τέλος της διοργάνωσης, μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας, η αρχηγός της Βουλιαγμένης, Δέσποινα Θεοδωρίδου, δείχνοντας απόλυτα ευχαριστημένη με την εμφάνιση της ομάδας της στο πρωτάθλημα και την κατάκτηση της πρώτης θέσης:

Είμαστε πάρα πολύ ευχαριστημένες από την παρουσία μας στους συγκεκριμένους αγώνες. Αξίζουν συγχαρητήρια σε όλα τα κορίτσια για την προσπάθειά τους. Ήταν γενικότερη μια πολύ καλή διοργάνωση και είναι σημαντικό το γεγονός πως παρά την κρίση που περνάει ο χώρος μας, υπάρχει η όρεξη για να πάμε μπροστά.

Όσον αφορά την ομάδα μου, αυτή η πρώτη θέση δεν ήρθε τυχαία. Είναι αποτέλεσμα της πολύ σκληρής δουλειάς που κάνουμε όλες στις προπονήσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό και την ίδια διάθεση, ώστε στο μέλλον να έρθουν ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες. Ελπίζω με τον καιρό και τα υπόλοιπα σωματεία να αρχίσουν να γίνονται ακόμη πιο ανταγωνιστικά σε όλα τα αγωνίσματα, ώστε και εμείς να μπορούμε να βελτιωνόμαστε ακόμη περισσότερο μέσα από δυνατούς αγώνες τέτοιων διοργανώσεων.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος