ΤΕΧΝΙΚΗ / Γωγώ Φυρίγου

«Αποτέλεσμα της σκληρής δουλειάς μου»

  02.10.2012 16:10       1292

Η σκληρή δουλειά της τα προηγούμενα χρόνια, συνετέλεσε σ την επανεκλογή της στη θέση της Προέδρου της Τεχνικής Επιτροπής Καταδύσεων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας (LEN), κατά την πρόσφατη Γενική Συνέλευση στο Κασκάις της Πορτογαλίας, όπως τονίζει στις δηλώσεις της η Γωγώ Φυρίγου.

Παράλληλα επισημαίνει τη σημασία που έχει η αυξημένη ελληνική παρουσία στις Επιτροπές της Len και την διοίκηση της με την παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλου.

«Αποτελεί σίγουρα μεγάλη επιτυχία η εκλογή μου και είναι αποτέλεσμα της σκληρής μου δουλειάς τα τελευταία 3,5 χρόνια για το άθλημα σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Κάναμε σπουδαία δουλειά στην Επιτροπή, στον τομέα της εκπαίδευσης των προπονητών και κριτών και θεωρώ επιστέγασμα αυτής της προσπάθειας το Συμπόσιο που έγινε αυτές τις ημέρες στο Κασκάις με την παράλληλη παρουσίαση του βιβλίου μου «Lets dive together».

Η παρουσία του Προέδρου της ΚΟΕ Δημήτρη Διαθεσόπουλου στο υψηλό αξίωμα του Αντιπροέδρου της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας για άλλη μία 4ετία και τεσσάρων Ελλήνων στις Επιτροπές  της LEN, προσδίδει κύρος και βοηθά τα αθλήματα μας διεθνώς».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ