ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΝΟΤΙΑΣ & ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρωμα...παγκοσμίου πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ...

  17.02.2024 22:03       3724

Η Άρτεμις Βασιλάκη ήταν η μεγάλη πρωταγωνίστρια στη σημερινή δεύτερη μέρα στο Χειμερινό Πρωτάθλημα Νοτίου και Βορείου Ελλάδας κατηγορίας Παίδων-Κορασίδων και Εφήβων-Νεανίδων που ολοκληρώνεται αύριο (18/2) στο ΟΑΚΑ όπως και στο Ποσειδώνιο Θεσσαλονίκης.

Η 18χρονη πρωταθλήτρια του Τρίτωνα Ηρακλείου βρισκόταν μέχρι χθες στην Ντόχα καθώς συμμετείχε στο παγκόσμιο πρωτάθλημα. Λίγες ώρες αφού…προσγειώθηκε στη πατρίδα, κολύμπησε στα 1500μ νεανίδων στο ΟΑΚΑ, νίκησε με χρόνο 16:35.11 και πέτυχε το στόχο της: πρόκριση στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα ανδρών-γυναικών που θα γίνει στο Βελιγράδι και εφήβων – νεανίδων το οποίο θα φιλοξενηθεί στο Βίλνιους της Λιθουανίας. Το όριο για το Βελιγράδι είναι 16:39.47 και για το Βίλνιους …μόλις 16:52.91.

Επίσης, Ο 16χρονος Ευάγγελος- Εφραίμ Ντούμας του Ολυμπιακού έκανε χρόνο 1:02.23 στα 100μ πρόσθιο, και κατέρριψε το 1:02.79 του Γιώργου Αρκάδιου Ασπουγαλή από το 2017.

Στο περιθώριο των αγώνων στο ΟΑΚΑ, η Γ’ Αντιπρόεδρος της ΚΟΕ, Αλεξία Μαρίνη, εκπροσωπώντας την Περιφερειακή Επιτροπή Κρήτης, παρέλαβε από τον Γενικό Γραμματέα της ΚΟΕ, Στέφανο Αυγουλέα το κύπελλο για την Πρωταθλήτρια Περιφέρεια Κρήτης του Παμπεριφερειακού Πρωταθλήματος κολύμβησης 2023-24: «Ένα μεγάλο μπράβο σε όλα τα παιδιά που συμμετείχαν γιατί το πίστεψαν πολύ και έγινε πραγματικότητα. Ήμουν εκεί και ξέρω πόσο πολύ προσπάθησαν. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους συνεργάτες μου στην ΠΕΚΥΚΡ που είναι πάντα εκεί. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Πρόεδρο της ΚΟΕ, κ.Γιαννόπουλο γιατί στηρίζει έμπρακτα όλες τις Περιφέρειες».

Οι αγώνες συνεχίζονται και ολοκληρώνονται σήμερα.

Καλύπτονται απευθείας από την KOE TV.

Τα αποτελέσματα στο ΟΑΚΑ ΕΔΩ

Στο Ποσειδώνιο ΕΔΩ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Θοδωρής Νταβέλος