ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Άρπαξε στο φινάλε τη νίκη στο Ποσειδώνιο ο Πανιώνιος, 8-7 τον ΠΑΟΚ

  30.11.2019 16:34       716

Συναρπαστική εξέλιξη και συγκλονιστικό φινάλε είχε ο αγώνας στο Ποσαιδώνιο κολυμβητήριο, για την 11η αγωνιστική της Α1 Ανδρών, ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Πανιώνιο. Στο φινάλε του οι κυανέρυθροι της Νέας Σμύρνης κατάφεραν να αποδράσουν με ένα τεράστιο "διπλό", καθώς επικράτησαν με 8-7.

Έτσι ο Πανιώνιος έκανε άλμα στη βαθμολογία, ενώ ο ΠΑΟΚ, που ηττήθηκε για μια ακόμα φορά απανωτή στην έδρα του, έμεινε στα χαμηλά και τους 9 β.

Ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε 3-1, αλλά ο Πανιώνιος πέρασε μπροστά στη συνέχεια με ένα και δύο γκολ μέχρι το 7-6. Ο Παπάκος στα 21” σκόραρε στον παίκτη παραπάνω και ισοφάρισε για τον ΠΑΟΚ (7-7). Ο Πανιώνιος είχε τάιμ άουτ, το πήρε, όχι όμως και κάποιον στον πάγκο, καθώς είχε αποβληθεί ο προπονητής του Κώστας Δήμου με κόκκινη κάρτα, αλλά παρ’ όλα αυτά σχεδιάστηκε και εκτελέστηκε άψογα η τελευταία επίθεση με τον Σπούνερ να σκοράρει από το φουνταριστό και να χαρίζει σπουδαίο διπλό στην ομάδα του, 9 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη.

ΠΑΟΚ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ  7-8

Οκτάλεπτα: 3-1, 0-3, 1-2, 3-2.

ΠΑΟΚ (Παναγιώτης Βέργος): Γρηγοριάδης, Σαρησάββας 1, Λέκιτς, Προσσινικλής Ν., Νικολαΐδης, Κεχαλάρης, Καλαϊτζής, Παυλίδης, Παπάκος 3, Προσσινικλής Π., Μπλάζεβιτς 2, Βοζίκης, Σαλαμανης, Σγουρίδης, Μουρατίδης 1.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Κώστας Δήμου): Φλέγκας, Καζάζης 2, Γεωργακόπουλος, Σπούνερ 2, Δημακόπουλος, Καρακάσης 1, Γιαννόπουλος, Παττακός, Αλεξίου 1, Γαβαλάς, Βέκκος 1, Δήμου Δ. 1, Σταθάς, Δούκας, Μπουζαλάς.

Διαιτητές: Αχλαδιώτης, Κυράνης

Αλυτάρχης: Μιχάλης Ράντσος

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής