ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

Άρχισαν οι αγώνες της Α' φάσης, προκρίθηκε ο ΝΟ Λάρισας

  09.05.2014 23:50       696

Με αγώνες σε τρεις από τους πέντε ομίλους ξεκίνησε η Α' φάση του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης Κορασίδων που θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 11/5.

Από τον Όμιλο Θεσσαλονίκης (3.) προκρίθηκε ήδη στην Τελική φάση ο ΝΟ Λάρισας καθώς αποσύρθηκαν από τη διοργάνωση ο Ηρακλής και ο ΠΑΟΚ. Στον Όμιλο Χανίων (4.) θα γίνει μόνο ένα παιχνίδι ανάμεσα στον ΝΟ Ρεθύμνου και τον ΝΟ Χανίων (αύριο Σάββατο) που θα κρίνει την πρόκριση (μια ομάδα προκρίνεται κι από δώ), καθώς αποσύρθηκε ο ΑΟ Πλιτς Πλατς Σπορτ.

Οι αγώνες που έχουν γίνει μέχρι στιγμής στους υπόλοιπους ομίλους:

1. Α' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Περιστερίου, Βουλιαγμένης):

ΓΣ Περιστερίου - Νηρέας Χαλανδρίου 10-15.

2. Β' ΟΜΙΛΟΣ ΑΤΤΙΚΗΣ (Κολυμβητήρια Ιλίσιο, Ν. Σμύρνης, Περιστερίου, Νίκαιας, Πειραιά):

ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων - Ολυμπιακός 2-13, Τρίτων Αμαρουσίου - Ιωνικός 1-5, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων - Πανιώνιος 5-12, Ιωνικός - ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων 13-2, Πανιώνιος - Τρίτων Αμαρουσίου 1-5.

5. ΟΜΙΛΟΣ Πατρών (Κολυμβητήριο Πεπανός):

ΑΝΟ Γλυφάδας - Εθνικός Πειραιά 20-4, ΝΕ Πατρών - ΝΟ Πατρών 6-4.

Από τον Α' Όμιλο Αττικής (ΝΟ Βουλιαγμένης, ΓΣ Περιστερίου, Νηρέας Χαλ., ΝΟ Χίου) και από τον Όμιλο Πατρών (ΑΝΟ Γλυφάδας, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Πατρών, Εθνικός Πειραιά) προκρίνονται οι δύο πρώτες ομάδες, ενώ από τον Β' Όμιλο Αττικής (Ολυμπιακός, Ιωνικός, Πανιώνιος, Τρίτων Αμαρουσίου, ΚΟ Ποσειδών Ιλισίων) προκρίνονται οι τρεις πρώτες ομάδες. Προκρίνεται ακόμα μία ομάδα μετά από αγώνα Μπαράζ μεταξύ της 3ης του Α' Ομιλου Αττικής και της 4ης του Β' Ομίλου Αττικής.

Συνολικά στην Τελική φάση (18-20/7) προκρίνονται δέκα (10) ομάδες.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής