ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / COMEN CUP

Ασημένιο μετάλλιο με καταπληκτική εμφάνιση στο Κόμπο η Εθνική

  22.07.2016 20:46       3896

Εκπληκτική εμφάνιση πραγματοποίησε η Εθνική μας ομάδα Συγχρονισμένης κολύμβησης Κορασίδων στον τελικό του Κόμπο, την Παρασκευή (22/7) το απόγευμα, στο Μεσογειακό Κύπελλο (COMEN CUP) στη Νετάνια του Ισραήλ, και κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο χαρίζοντας μια ακόμα σπουδαία διάκριση στο άθλημα και επιβεβαιώνοντας το λαμπρό μέλλον που αυτό υπόσχεται.

Οι Ευαγγελία Γαυγιωτάκη, Ηλιάνα Καμπούτση, Ειρήνη Καββάλου, Όλγα Κουργιαντάκη, Κατερίνα Μανάρα, Ξανθή Μέλλου, Νικολέτα Παπαγεωργίου, Δήμητρα Τσιαντή, Γεωργία Βασιλοπούλου, Βιολέτα Ζουζούνη (αναπ. Βιργινία Γεωργιουδάκη, Ευαγγελία - Βηθλεέμ Θύμη) εκτέλεσαν θαυμάσια το πρόγραμμά τους στον τελικό και βαθμολογήθηκαν με 79,8000 β., ανεβαίνοντας στο δεύτερο σκαλί του βάθρου των νικητριών.

Τις πέρασαν μόνο οι Ισπανίδες, που πήραν το χρυσό μετάλλιο με 81,6000 β. Το χάλικνο μετάλλιο κατέκτησε η Ιταλία με 79,4000 β.

Προπονήτριες της ομάδας στο Ισραήλ είναι η Δέσποινα Θεοδωρίδου και η Ελένη Κουγιά. Να τονίσουμε, εξάλλου, ότι στην προετοιμασία αυτής της ομάδας και στα καμπ συνεργάστηκαν οι προπονήτριες Σύλβια Σαβράμη, Δώρα Παρτάλη, καθώς και ο Πέτρος Φυρίγος, πάντα υπό την επίβλεψη -όσον αφορά τις επιλογές των αθλητριών και των χορογραφιών- των ομοσπονδιακών προπονητριών Μαρίας Θηβαίου και Ναταλίας Τσερνέτσκα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του τελικού στο Κόμπο ΕΔΩ.

Το Σάββατο 23/7, το πρωί είναι προγραμματισμένες οι Φιγούρες, ενώ το απόγευμα υπάρχει ο τελικός του Ομαδικού με τη συμμετοχή της Εθνικής μας Ομάδας.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής