ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Ασταμάτητος ο ΝΟ Βουλιαγμένης, διατήρησε το απόλυτο, 11-6 τον Υδραϊκό

  20.11.2021 19:19       354

Άνετα έκανε το «7 στα 7» ο ΝΟ Βουλιαγμένης, που προελαύνει στον Β' Όμιλο της Α' φάσης του πρωταθλήματος υδατοσφαίρισης της Α1 Ανδρών. Η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν επιβλήθηκε στην έδρα της με 11-6 επί του Υδραϊκού στο σημαντικότερο ματς της 7ης αγωνιστικής, διατήρησε το απόλυτο των νικών και συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία, ενώ ο Υδραϊκός έπεσε στην 4η θέση.

Με βασικό όπλο την άμυνα και αιχμή του δόρατος στην επίθεση τον Κωνσταντίνο Γκιουβέτση (5 γκολ, φωτο), οι παίκτες του ΝΟΒ δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους αντιπάλους τους και «καθάρισαν» από νωρίς την υπόθεση - νίκη.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ - ΥΔΡΑΪΚΟΣ 11-6

Οκτάλεπτα: 3-1, 2-1, 4-2, 2-2.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 1, Αλαφραγκής 1, Γκιουβέτσης 5, Λεγάκης, Πάπαριτς, Λόζινα 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος Αρ., Καπότσης, Κουρούβανης, Σκουμπάκης 2, Ανδρεάδης, Καστρινάκης Ν., Καστρινάκης Αθ.

ΥΔΡΑΪΚΟΣ (Μάκης Βολτυράκης): Γαλανίδης, Παζαΐτης, Θαλασσινός, Πρέκας 1, Αλμύρας, Μπλάνης, Γιάνκοβιτς 2, Άτζιτς 1, Χατζηγούλας 1, Αλβέρτης 1, Πατσόγλου 1, Τζόκας, Βαλαβάνης.

Διαιτητές: Σταυρίδης, Κωνσταντινίδης

Αλυτάρχης: Βασίλης Λαγός

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής