ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Παγκόσμιο κύπελλο κολύμβησης FINA/ Ντουμπάι

Ατομικό ρεκόρ για τον Απόστολο Χρήστου

  18.10.2013 13:31       824

Την δέκατη και δωδέκατη θέση  στα 200μ και 50μ ύπτιο αντίστοιχα, κατέλαβε ο Απόστολος Χρήστου κατά τη δεύτερη και τελευταία ημέρα της σειράς του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Ντουμπάι σε 25άρα πισίνα.

Ο Έλληνας πρωταθλητής πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση και στα δύο αγωνίσματα, με χρόνο 2:00.21 στα 200μ ύπτιο και 25.60 στα 50μ επίδοση που αποτελεί και ατομικό ρεκόρ για τον αθλητή. Με αυτό τον τρόπο, ο Χρήστου ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του στην πόλη των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων και πλέον επικεντρώνεται στους υπόλοιπους στόχους που έθεσε για την υπόλοιπη σεζόν.

Σύμφωνα με τον προπονητή του, Γιάννη Ορφανίδη, ο απολογισμός από την συμμετοχή του στο συγκεκριμένο μίτινγκ, ήταν άκρως θετικός. Αναλυτικά όσα δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ: «Είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία του Απόστολου. Μόνο θετικά στοιχεία και εμπειρίες αποκόμισε από το μίτινγκ και θεωρώ πως η συμμετοχή του στην διοργάνωση, θα αποτελέσει σημαντικό εφόδιο για την συνέχεια. Με την βοήθεια της Ομοσπονδίας, θα προσπαθήσουμε να συμμετέχουμε και σε άλλα δυνατά και με υψηλό συναγωνισμό μίτινγκ μέσα στην σεζόν».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος