Η Τακτική Γενική Συνέλευση της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας θα πραγματοποιηθεί αύριο Σάββατο 18 Οκτωβρίου 2025.
Η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά μέσω της ψηφιακής πλατφόρμας «zoom», στα γραφεία της ΚΟΕ (Λ. Συγγρού 236, Καλλιθέα 17672) και ώρα 10:00 π.μ. με την εξής ημερήσια Διάταξη:
- Επικύρωση Πρακτικών της Τακτικής ΓΣ της ΚΟΕ της 15/03/2025.
- Ενστάσεις κατά του Πίνακα των αντιπροσώπων και των δικαιούμενων ψήφου σωματείων – μελών της ΚΟΕ κατ’ άρθρο 11 παρ. 7 του Καταστατικού της ΚΟΕ.
- Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γ.Σ κατ’ άρθρο 11 παρ. 12 του Καταστατικού της ΚΟΕ.
- Έγκριση προϋπολογισμού ΚΟΕ, έτους 2026.
- Τροποποίηση Κανονισμού Δεοντολογίας ΚΟΕ.
- Τροποποίηση Πειθαρχικού Κανονισμού ΚΟΕ.
- Διαγραφή σωματείων βάσει του Ν. 2725/1999, ως ισχύει.
- Ενημερώσεις – Ανακοινώσεις.
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας, συγκαλείται νέα ΓΣ σύμφωνα με τα άρθρα 11 παρ. 6 και 29 παρ. 1 του Καταστατικού της ΚΟΕ στον ίδιο τόπο, την ίδια ημερομηνία, με την ίδια ημερήσια διάταξη και ώρα 11:00 π.μ.
Στην ανωτέρω Γενική Συνέλευση μετέχουν τα σωματεία – μέλη της, κατ’ άρθρο 11 παρ. 1 του Καταστατικού της, όπως επικυρώθηκαν από την Γενική Γραμματεία Αθλητισμού (άρθρο 14 παρ. 2 του Ν. 2725/99, ως ισχύει).
Όλες οι λεπτομέρειες, ΕΔΩ.
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ