ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΔΙΑΘΕΣΟΠΟΥΛΟΣ / ΠΡΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟ / ΡΟΤΕΡΝΤΑΜ

«Αυτή η ομάδα δικαιούται ένα μετάλλιο στην Ολυμπιάδα»

  20.02.2021 22:23       1052

Πανευτυχής ο πρόεδρος της ΚΟΕ και αντιπρόεδρος της Ευρωπαΐκής Ομοσπονδίας κύριος Δημήτρης Διαθεσόπουλος χαιρέτησε με δηλώσεις του την πρόκριση, για 16η φορά, της Εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών στην Ολυμπιάδα.

Λίγα λεπτά μετά το νικηφόρο 13 – 10 στον ημιτελικό του προολυμπιακού τουρνουά του Ρότερνταμ απέναντι στην Ρωσία, ο κορυφαίος παράγοντας του χώρου συνεχάρη τους παίκτες, τους προπονητές και όλους τους συντελεστές του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και έκανε την εκτίμηση ότι η συγκεκριμένη ομάδα έχει τις δυνατότητες να διεκδικήσει ένα μετάλλιο το καλοκαίρι στο Τόκιο.

«Είναι μια μεγάλη μέρα για την Ελλάδα, την υδατοσφαίριση και τον αθλητισμό της χώρας. Συγχαίρω όλους τους συντελεστές αυτής της μεγάλης επιτυχίας, παίκτες, προπονητές και στελέχη του συγκροτήματος. Το πόλο συνεχίζει την παράδοση και αποτελεί τον σημαιοφόρο της Ελλάδας σε ομαδικά αθλήματα στην κορυφαία διοργάνωση του πλανήτη. Οι παίκτες μας έκαναν ένα εξαιρετικό παιχνίδι, και αν παίξουν στην Ολυμπιάδα όπως σήμερα, δεν θα χάσουν εύκολα από καμιά ομάδα. Η Εθνική ομάδα ανδρών στην υδατοσφαίριση μετέχει διαρκώς στους ολυμπιακούς αγώνες και ίσως τώρα τα παιδιά άνοιξαν το δρόμο για ένα μετάλλιο. Αυτή η ομάδα το αξίζει κάποια στιγμή και πρέπει να το πάρει. Σήμερα απέναντι στην Ρωσία κάναμε επιτέλους ένα πολύ καλό παιχνίδι, κάτι που δεν είχαμε πετύχει στα προηγούμενα ματς του προολυμπιακού τουρνουά» υποστήριξε ο κύριος Διαθεσόπουλος.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ