ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Σαρρής

Αυτοί οι αθλητές αποτελούν το μέλλον της ελληνικής κολύμβησης

  02.07.2012 17:26       1984

Χθες ολοκληρώθηκαν οι αγώνες του Μεσογειακού πρωταθλήματος στην Τορεβέχια της Ισπανίας, όπου πήραν μέρος 13 αθλητές από την χώρα μας. Ο ένας εκ των δύο προπονητών της αποστολής, ο Θανάσης Σαρρής, μίλησε στην ιστοσελίδα μας για την συμμετοχή της ελληνικής ομάδας στην ισπανική πόλη.

Αρχικά αναφέρθηκε στην μεγάλη επιτυχία των αγοριών στα 4 επί 100μ. Ελεύθερο Σκυτάλης, λέγοντας: «Η δεύτερη μέρα έκλεισε με ένα Πανελλήνιο ρεκόρ ολοκληρώνοντας έτσι μια ικανοποιητική παρουσία της απόστολής στην Ισπανία». Θυμίζουμε πως η ομάδα των αγοριών 4 επί 100 Ελεύθερο αποτελείται από τους Μυλωνα,Χρήστου,Γιοβανοβιτς,Ταυλαρίδη και έκανε χρόνο 3:30:31.

Γενικά για την παρουσία των παιδιών στο πρωτάθλημα: «Τα παιδιά προσπάθησαν πολύ όλες τις μέρες των αγώνων σε συνθήκες αρκετά δύσκολες, όπως για παράδειγμα την υγρασία που έφτασε μέχρι και το 70%, η προσπάθειά τους έφερε τη χώρα μας στην 6η θέση της γενικής βαθμολογίας με  τις επιμέρους βαθμολογίες να είναι 5η θέση στα αγόρια και 6η θέση στα κορίτσια, χωρίς να είμαστε πλήρης σε συμμετοχές».


Τέλος, ανέφερε: «Οι προπονητές θελουμε να ευχαριστήσουμε τα παιδιά για τη προσπάθειά τους ,να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια ,γιατι είναι αθλητές που έδειξαν ότι  η ελληνική κολύμβηση μπορει να βασιστεί σε αυτούς για το μέλλον. Επίσης ευχαριστούμε το φυσιοθεραπευτή της ομάδας Γιώργο Ευαγγελάτο για την βοήθεια που πρόσφερε στους αθλητές  καθώς και τον αρχηγό της αποστολής κύριο Κατσαρό που ήταν μαζί μας σε όλη τη διάρκεια των αγώνων δείχνοντας το ενδιαφέρον του για τους αθλητές».

Στην φωτογραφία ο Απόστολος Χρήστου.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος