ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / ΗΜΕΡΙΔΕΣ ΟΡΙΩΝ/ΑΘΗΝΑ-ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Αυξημένη συμμετοχή την πρώτη ημέρα

  10.01.2015 20:49       898

Ολοκληρώθηκε η πρώτη ημέρα και στις τρεις ημερίδες ορίων, οι οποίες  διεξάγονται σε τρία κολυμβητήρια της χώρας σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και ολοκληρώνονται αύριο το απόγευμα.

Ν. Σμύρνη και Νίκαια στην Αθήνα φιλοξένησαν περίπου 950 άτομα, ενώ στη Θεσσαλονίκη οι συμμετέχοντες ανήλθαν στα 450 παιδιά.

Χωρίς αξιόλογες επιδόσεις, αλλά απόλυτα ομαλά και με αρκετά παιδιά να πιάνουν τα όρια για συμμετοχή στους Χειμερινούς, αλλά και στους Θερινούς πανελλήνιους αγώνες κύλησε η πρώτη ημέρα.

Σε Νίκαια και Νέα Σμύρνη βρέθηκε ο Νίκος Κραουνάκης, τεχνικός σύμβουλος της ΚΟΕ στο άθλημα της κολύμβησης. Σε δηλώσεις του στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ σημείωσε: «Είναι αγώνες προετοιμασίας, για τους Χειμερινούς αγώνες, αλλά και εκείνους του καλοκαιριού. Οι προπονητές θα χρησιμοποιήσουν τα συμπεράσματα που βγάζουν, ώστε να έχουν στο μυαλό τους, τα αγωνίσματα στα οποία είναι καλύτερο να κολυμπήσουν οι αθλητές τους. Όλα κύλησαν ομαλά στα δύο κολυμβητήρια, τόσο το πρωί, όσο και απόγευμα, με τις συμμετοχές να είναι ιδιαίτερα αυξημένες».

Από την πλευρά του, ο Βαγγέλης Βούλτσος, ομοσπονδιακός τεχνικός στο άθλημα παρακολούθησε τους αγώνες που ολοκληρώθηκαν στη Θεσσαλονίκη. Μιλώντας στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ, επεσήμανε: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, μετά και τη σημερινή εμφάνιση αρκετών από τα παιδιά. Διανύουμε το βασικό στάδιο της προετοιμασίας, ενόψει των Χειμερινών αγώνων. Πολλές ήταν οι συμμετοχές τη σημερινή πρώτη ημέρα, κάτι το οποίο είναι ενθαρρυντικό».

Αναλυτικά οι επιδόσεις τωνκολυμβητών στην ενότητα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ της ιστοσελίδας μας:

http://www.koe.org.gr/index.php?option=com_content&view=category&id=466&Itemid=572

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: ΝβΧ