ΤΕΧΝΙΚΗ / Γιώργος Σαλταμανίκας

«Αξιόλογη προσπάθεια παρά τις δυσκολίες»

  15.03.2014 19:11       1256

Ολοκληρώθηκε πριν από λίγη ώρα η πρώτη μέρα των Χειμερινών Αγώνων της Τεχνικής Κολύμβησης, για τα σωματεία του Νότου, που διεξάγονται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Από το πρωί είχαμε εξαιρετικές επιδόσεις καθώς πολλοί από τους 244 αθλητές και αθλήτριες- από 12 σωματεία- έχουν την ευκαιρία να πιάσουν τα όρια για το Παγκόσμιο Νέων-Νεανίδων στα Χανιά, αλλά και για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών και Γυναικών, που θα πραγματοποιηθεί την Ιταλία.

Αρκετοί κολυμβητές και κολυμβήτριες έπιασαν, λοιπόν, τον στόχο τους, ενώ οι ελπίδες για ακόμη περισσότερες συμμετοχές στις διεθνείς διοργανώσεις αυξάνονται, καθώς υπάρχουν αρκετές προσδοκίες και για την αυριανή ημέρα, σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, Γιώργο Σαλταμανίκα.

Αναλυτικά οι δήλωσεις του κ. Σαλταμανίκα: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την πρώτη μέρα των Χειμερινών Αγώνων. Τα παιδιά έκαναν μια αξιόλογη προσπάθεια παρά τις δυσκολίες και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε. Ιδιαίτερα συγχαρητήρια αξίζουν στους αθλητές μας που έπιασαν τα όρια, για το παγκόσμιο των Νέων-Νεανίδων και για το Ευρωπαϊκό Ανδρών-Γυναικών, αλλά και στον Βαγγέλη Μαρίνο που πραγματοποίησε νέο πανελλήνιο ρεκόρ στα 200μ διπλά πέδιλα, με χρόνο 01:42.03».

Αναλυτικά οι χρόνοι όσων έπιασαν τα όρια για τις δύο διεθνείς διοργανώσεις:

Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Νέων-Νεανίδων:

1500 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΝΕΩΝ Λυκούργος Κατσιάρας (ΑΕ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ) 13:29.83(Μεγάλων Αποστάσεων)

1500 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑΣ-ΝΕΩΝ Βαγγέλης Σταυρίδης(ΓΛΑΥΚΟΣ) 13:30.26(Μεγάλων Αποστάσεων)

50 Μ ΑΠΝΟΗ- ΝΕΑΝΙΔΩΝ Νικολέττα Παπαδοπούλου ( ΑΝΟ ΑΡΓΥΡΟΥΟΛΗΣ) 00:18.07

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ανδρών-Γυναικών:

50 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ-ΑΝΔΡΩΝ Λουκάς Καρετζόπουλος(Ν.Ο. ΑΜΦΙΘΕΑΣ) 00:16.02

400 Μ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ-ΑΝΔΡΩΝ (ΝΟ ΧΑΝΙΩΝ)Αντώνης Τσουρουνάκης 03:02.57

Πλήρης Ενημέρωση για τα Επίσημα Αποτελέσματα των Αγώνων στην Ιστοσελίδα μας, στην Ενότητα ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος