ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Νίκος Καραμάνης

«Αξιοπρεπής και αξιόμαχη η ομάδα της Ηλιούπολης»

  19.07.2012 15:13       1555

Για την άνοδο της ομάδας υδατοσφαίρισης της Ηλιούπολης στην Α1 κατηγορία των Ανδρών, η οποία κατάφερε συγχρόνως να αναδειχθεί πρωταθλήτρια, μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο προπονητής της ομάδας Νίκος Καραμάνης:

«Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που κατάφερε η ομάδα, μόνο αν σκεφτεί κανείς ότι το τμήμα πόλο του συλλόγου ιδρύθηκε το 2007 και ύστερα από πέντε μόλις χρόνια κατάφερε να ανέβει στην Α1 κατηγορία. Θα λέγαμε, μάλιστα, ότι βρίσκεται ακόμα σε εμβρυικό στάδιο σε σχέση με τα υπόλοιπα σωματεία και την ιστορία τους. Ωστόσο, οι συγκυρίες και πάνω απ’ όλα η σωστή οργάνωση συνέβαλαν στο να έχουμε αυτό το αποτέλεσμα».

Επιπλέον, ο προπονητής της ομάδας του «Ήλιου» απάντησε στο ερώτημα αν η επιτυχία ήταν δεδομένη, λέγοντας: «Η αλήθεια είναι ότι στο ξεκίνημα της χρονιάς δεν είχε τεθεί ένας τόσο υψηλός στόχος. Εμείς προσπαθούσαμε ώστε να έχουμε μια όσο το δυνατόν καλύτερη πορεία. Αργότερα, βλέποντας το ρόστερ των υπόλοιπων ομάδων, και ειδικά μετά τις δύο πρώτες φάσεις, οι ελπίδες μας ήταν αρκετές. Αρχικός μας στόχος, όμως, δεν ήταν η άνοδος. Θεωρώ ότι πρέπει να προσεγγίζουμε με σταθερά βήματα τους στόχους μας και αυτό ακριβώς κάναμε».

Όσον αφορά τις προσδοκίες της ομάδας για τη νέα χρονιά, ο κ. Καραμάνης ανέφερε: «Το πρώτο πράγμα που μας ενδιαφέρει για του χρόνου είναι να κατεβάσουμε μία όσο το δυνατόν αξιοπρεπή και αξιόμαχη ομάδα και να πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα αγωνιστικά. Ακόμα και το να κατορθώσουμε να μείνουμε στην Α1 κατηγορία, με τις δυσκολίες που αυτή εμπεριέχει, αποτελεί υψηλό στόχο για εμάς. Χρειάζεται πολύ δουλειά και προγραμματισμός για να τα καταφέρουμε. Υπάρχει ενθουσιασμός και αισιοδοξία στην ομάδα ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος