ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΗ / Πλατανιώτη

Αξίζαμε τα μετάλλια

  24.06.2012 20:08       1057

Η διεθνής με την Εθνική μας ομάδα, κολυμβήτρια συγχρονισμένης κολύμβησης, Ευαγγελία Πλατανιώτη, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας για την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τον σύλλογό της, ΑΝΟ Αργυρούπολης, αλλά και το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε η ίδια στο πρωτάθλημα συγχρονισμένης νεανίδων.

Αρχικά, η νεαρή αθλήτρια σχολίασε: «Η χρονιά ήταν πολύ γεμάτη, από πλευράς προπονήσεων, αφού είχα την Εθνική ομάδα, με την οποία περνούσα πολλές ώρες. Ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, με πάρα πολλές προπονήσεις. Μέχρι τώρα, έχουμε πάει πολύ καλά, τόσο σαν Εθνική ομάδα, όσο και σαν σύλλογοι.» και συνέχισε «Στο πρωτάθλημα τα πήγα καλά με το χρυσό στο Σόλο, αλλά και γενικά με τον σύλλογό μου (ΑΝΟ Αργυρούπολης), ο οποίος αναδείχθηκε πρώτος. Αναφορικά με το Σόλο, ναι μεν βγήκα πρώτη, αλλά θεωρώ ότι αδικήθηκα στην βαθμολογία, κυρίως στο τεχνικό κομμάτι, καθώς η διαφορά μου με το δεύτερο Σόλο θα έπρεπε να ήταν μεγαλύτερη»

Αναφορικά με τους σημερινούς τελικούς, είπε «Στο Ντουέτο, ο αγώνας ήταν καλός και ο ΝΟΒΑ άξιζε την πρώτη θέση, όμως στο ομαδικό θεωρώ, αντικειμενικά, πως δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην πρώτη θέση. Και αυτό  το λέω με βάση την εκτέλεση και την χορογραφία που παρουσίασε».

Για την Ευαγγελία, η αγωνιστική σεζόν φτάνει στο τέλος της, όμως  μένουν και οι Ολυμπιακοί Αγώνες, που είναι το μεγάλο ραντεβού για αυτήν. Για την προετοιμασία της, τόνισε: «Πλέον μένει ένας μήνας για να φύγουμε για τους Ολυμπιακούς. Με την Δέσποινα (σ.σ Δέσποινα Σολωμού) ξεκινάμε από αύριο την προετοιμασία μας, με στόχο την σκληρή δουλειά, ώστε να συνεχίσουμε όσα έχουμε ξεκινήσει μέχρι σήμερα, και να πάμε στο Λονδίνο για να κρατήσουμε την θέση μας, και αν μπορέσουμε να τη βελτιώσουμε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος