ΚΟΛΥΜΒΗΣΗ / Χριστόδουλος Χούμας

«Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΚΟ Δράμας»

  16.07.2012 13:59       1626

Δύο ημέρες μετά την ολοκλήρωση του Ενιαίου πρωταθλήματος κολύμβησης κατηγοριών που διεξήχθη στο ΟΑΚΑ, ο Τεχνικός σύμβουλος κολύμβησης της ΚΟΕ, Χριστόδουλος Χούμας, θέλησε να επισημάνει την επιτυχία του ΚΟ Δράμας λέγοντας:

«Πέρα από τις διακρίσεις των κολυμβητών σε ατομικό επίπεδο, αξιοπρόσεκτο είναι το γεγονός ότι για πρώτη φορά φέτος, μετά από χρόνια, ο ΚΟ Δράμας βρέθηκε στις τρεις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Συγκεκριμένα, κατάφερε να κατακτήσει την 2η θέση στη γενική βαθμολογία των Εφήβων / Νεανίδων», δήλωσε ο κ. Χούμας και συνέχισε:

«Πρόκειται για ένα γεγονός που πρέπει να το τονίσουμε και να το χειροκροτήσουμε, καθώς μέχρι τώρα τις πρώτες θέσεις στη βαθμολογία κατακτούσαν σύλλογοι από τα δύο μεγάλα κέντρα, την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη. Αξίζουν συγχαρητήρια στον ΚΟ Δράμας, που με κολυμβητήριο 25 μέτρων τα πήγε τόσο καλά. Έχοντας ως σταθερά τον προπονητή κ. Χάρη Ταχταλή, ο οποίος κατάφερε να συγκεντρώσει τους αθλητές, η ομάδα πέτυχε την 2η θέση. Εύχομαι το γεγονός αυτό να αποτελέσει παράδειγμα για το πώς μπορεί μια επαρχιακή ομάδα να εργάζεται, να κρατάει τους αθλητές της και να διακρίνεται σε επίπεδο ατομικό και συλλογικό».  

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος