ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / 20ό ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ / ΦΟΥΚΟΥΟΚΑ

Δακρυσμένος ο Θοδωρής Βλάχος ζήτησε συγγνώμη από τους παίκτες του για τη «χειρότερη απόφαση» της ζωής του (vid)

  29.07.2023 14:31       6014

Με δάκρυα στα μάτια ο ομοσπονδιακός τεχνικός Θοδωρής Βλάχος δήλωσε ότι νιώθει υπεύθυνος για την ήττα στον τελικό του Παγκοσμίου πρωταθλήματος από την Ουγγαρία και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου για την Εθνική μας ομάδα στη Φουκουόκα.

Με το σκορ στο 10-10 η εθνική έχει κόντρα επίθεση με 00:36 για τη λήξη, αλλά αποφασίζει να πάρει τάιμ άουτ, ανακόπτοντας την φάση.

Οταν συνειδητοποίησε τι έκανε, ζήτησε συγνώμη από τους παίκτες του.

Παρόλα αυτά, το ματς κρίθηκε στα πέναλτι, αλλά ο ομοσπονδιακός τεχνικός το πήρε βαριά, κάνοντας λόγο για το μεγαλύτερο λάθος της καριέρας του.

«Έκανα το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου σε μία φάση, που θα έκρινε τον τελικό. Ήμασταν δύο με έναν μπροστά για να βάλουμε γκολ. Πήρα τάιμ άουτ... Το μεγαλύτερο λάθος της ζωής μου, στη μεγαλύτερη στιγμή της Εθνικής Ομάδας. Συγγνώμη από τα παιδιά και απ' όλο τον κόσμο», είπε φανερά φορτισμένος ο Βλάχος.

«Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, φτάσαμε στη πηγή και δεν ήπιαμε νερό. Θα έχουμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά αυτή ήταν μοναδική» πρόσθεσε.

«Αν καταφέραμε να μας αγαπήσουν όλοι οι Ελληνες είναι σπουδαίο. Μακάρι να καταφέρναμε το απόλυτο. Θα προσπαθήσουμε να το αφήσουμε πίσω μας» κατέληξε στις δηλώσεις του.

Δείτε και σε βίντεο:

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής