ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ/ ΒΙΚΕΛΑΣ ΚΑΠ

Δαμάσκος

  19.08.2012 13:54       939

ΗΕθνική υδατοσφαίρισης Νέων Ανδρών φεύγει από τη Σύρο με την 4η θέση στο "Βικέλας Καπ" και σημαντικές εμπειρίες εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος της Γαλλίας και ο ομοσπονδιακός τεχνικός Περικλής Δαμάσκος μας δήλωσε για τα συμπεράσματά του:

"Ημασταν σε κάποιους τομείς βελτιωμένοι σε σχέση με το τουρνουά του Ατσιρεάλε. Εχουμε, όμως, ακόμα να διορθώσουμε κάποια πράγματα και γι αυτό στο λίγο χρόνο που μας απομένει μέχρι το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα θα δουλέψουμε σκληρά. Φυσικά, δεν υπήρξε ματς που να μην ήμασταν ελλιπείς. Δεν θέλω να πω δικαιολογίες, έτσι είναι. Ελπίζω στο τέλος να τους έχουμε όλους. Στο σημερινό ματς με τη Σερβία, μετά το τρίτο οκτάλεπτο κάναμε λάθη λόγω του δυνατού αέρα που είχαμε κόντρα και επειδή έγιναν πολλές αλλαγές. Το τελευταίο είναι καλό, όμως, για να μπορέσουν όλοι να πάρουν εμπειρίες και να ανταπεξέρχονται στα δύσκολα διεθνή παιχνίδια".

Ο αρχηγός της Εθνικής Νέων Ανδρών Δημήτρης Τίγκας είπε από την πλευρά του: "Παρά τις απουσίες δουλεύουμε και προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι μόνο για τη νίκη. Δείξαμε καλά στοιχεία σε αυτό το τουρνουά, παρά τα νεκρά διαστήματα που είχαμε και μας στοίχισαν το αποτέλεσμα. Θα δουλέψουμε σκληρά και θα είμαστε έτοιμοι στο Ευρωπαϊκό όπου πρώτος στόχος είναι η 8άδα και μετά ό,τι καλύτερο διότι όλα τα παιχνίδια από κει και πέρα θα είναι εύθραυστα¨.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής

Στη ΦΩΤΟ ο Δαμάσκος με τους παίκτες του στη Σύρο