ΚΑΤΑΔΥΣΕΙΣ / ΜΙΤΙΝΓΚ / ΜΑΔΡΙΤΗ

Πέτρος Φυρίγος: «Ικανοποίηση παρά τα προβλήματα»

  20.01.2019 20:11       1307

Ολοκληρώθηκε η Ελληνική συμμετοχή στο μίτινγκ της Μαδρίτης, με τον Θάνο Τσιρίκο να τερματίζει 10ος στα 3μ τραμπολίνο. Ο Θεόφιλος Αυθίνος δεν αγωνίστηκε, λόγω μίας ίωσης που τον ταλαιπώρησε.

Ο Θάνος Τσιρίκος πραγματοποίησε μέτρια εμφάνιση, λόγω του τραυματισμού του στο χέρι και τερμάτισε στην 10η θέση στα 3μ τραμπολίνο, στην Α’ κατηγορία, μαζεύοντας 375.45 βαθμούς. Ο Θεόφιλος Αυθίνος ταλαιπωρήθηκε από ίωση, λόγω στομαχικών διαταραχών και δεν κατάφερε να αγωνιστεί.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής, Πέτρος Φυρίγος, αναφέρθηκε στην παρουσία των τριών Ελλήνων αθλητών στο μίτινγκ της Μαδρίτης: «Ήταν η πρώτη διεθνής διοργάνωση για το νέο έτος και είχαμε μία καλή παρουσία. Η Λυδία-Αγγελική Γεωργοπούλου κατέκτησε δύο μετάλλια, ενώ εξίσου καλά τα πήγε ο Θάνος Τσιρίκος και ο Θεόφιλος Αυθίνος, παρά τα προβλήματα που αντιμετώπισαν. Ο Τσιρίκος αντιμετώπισε μία θλάση στο χέρι, ενώ ο Αυθίνος δεν κατάφερε να πάρει μέρος στο σημερινό αγώνισμα, λόγω της ίωσης που τον ταλαιπωρεί. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την παρουσία των αθλητών, αν υπολογίσουμε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν τις τελευταίες μέρες στην Αθήνα, σε συνδυασμό με το κλείσιμο του Ο.Α.Κ.Α. για τις γιορτές και μας άφησαν πολύ πίσω στην προετοιμασία μας».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.