ΤΕΧΝΙΚΗ

Δεν ανανεώνεται η συνεργασία της ΚΟΕ με τον Ντράγκαν Άντριτς

  05.10.2012 15:03       1521

Συνάντηση με τον Ντράγκαν Άντριτς είχε σήμερα (5/10) το μεσημέρι στο γραφείο του στην ΚΟΕ, ο Πρόεδρος της Δημήτρης Διαθεσόπουλος.

Οι δύο άνδρες, παρουσία και του μάνατζερ των Εθνικών ομάδων υδατοσφαίρισης Αντώνη Αρώνη, συνομίλησαν σε καλό κλίμα και εκτίμησαν τη χρονιά που πέρασε για την Εθνική ομάδα των Ανδρών.

Στον κ. Άντριτς ανακοινώθηκε η μη συνέχιση της συνεργασίας του με την Ομοσπονδία, από τη θέση του ομοσπονδιακού τεχνικού των Ανδρών.

Διαθεσόπουλος: «Ευχαριστούμε τον Άντριτς»

Ο Πρόεδρος της ΚΟΕ Δημήτρης Διαθεσόπουλος, αναφερόμενος στο θέμα είπε: «Μιλήσαμε σε φιλικό κλίμα για την συνεργασία που είχαμε και τα αποτελέσματα της. Ο κ. Άντριτς δεν θα συνεχίσει μαζί μας. Τον ευχαριστούμε για την προσπάθεια που κατέβαλε και τις υπηρεσίες που πρόσφερε στην Εθνική μας ομάδα. Στο εγγύς μέλλον, θα δούμε το θέμα το νέου Ομοσπονδιακού τεχνικού στην Εθνική ομάδα των Ανδρών, με βάση τα δεδομένα που διαμορφώνονται».

Ο Ντράγκαν Άντριτς ανέλαβε την Εθνική μας ομάδα την 1η Οκτωβρίου του 2010. Μαζί του η Εθνική ήταν 6η στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Αϊντχόφεν (2012) και 9η στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου.

Σε 56 συνολικά αγώνες, υπό την τεχνική του καθοδήγηση, η Εθνική ομάδα είχε 27 νίκες, 3 ισοπαλίες και 26 ήττες.

Πρώτο παιχνίδι στις 16 Νοεμβρίου 2010 στο Μπέργκαμο εναντίον της Ιταλίας (6-11) για τα προκριματικά του Γουόρλντ Λιγκ και τελευταίο στις 6 Αυγούστου φέτος στο Λονδίνο με την Αυστραλία (8-13) στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στη ΦΩΤΟ ο Ντράγκαν Άντριτς

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ