ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / Ντράγκαν Άντριτς

«Δεν έχω κάποια προτίμηση αντιπάλου»

  17.02.2012 12:25       1047

Με αφορμή την επερχόμενη κλήρωση της Κυριακής για το Προολυμπιακό τουρνουά, ο προπονητής της Εθνικής ομάδας πόλο των ανδρών, Ντράγκαν Άντριτς( στη φωτογραφία), μίλησε για την συμμετοχή της Ελλάδας στη διοργάνωση: «Δεν έχω κάποια συγκεκριμένη προτίμηση σε κάποιον αντίπαλο. Δεν το σκέφτομαι. Περιμένω την κλήρωση για να ετοιμάσω την ομάδα κατάλληλα. Οι παίκτες μου δεν είναι ακόμα έτοιμοι, καθώς βρίσκονται ακόμα με τους συλλόγους τους. Σε 3 εβδομάδες όμως που θα ξεκινήσει η προετοιμασία μας, πιστεύω να είμαστε στο επιθυμητό επίπεδο».

Ο Σέρβος τεχνικός μίλησε επίσης και για τις πιθανότητες της ομάδας και τι επιθυμεί ο ίδιος από εκείνη: «Περιμένω να παίξουμε καλύτερα. Θέλουμε κάθε παιχνίδι, κάθε διοργάνωση που συμμετέχουμε να είμαστε καλύτεροι. Το προολυμπιακό τουρνουά είναι μία δύσκολη διοργάνωση, με πολύ δυνατές ομάδες όπως η Ισπανία, το Μαυροβούνιο, η Γερμανία, ο Καναδάς, η Ρουμανία οι οποίες είναι όλες στο ίδιο επίπεδο. Σίγουρα θα υπάρχει πολύ μεγάλος ανταγωνισμός, μεγάλη πίεση και πιστεύω θα δοθεί μεγάλη μάχη».

Τέλος, για τους παίκτες του τόνισε: «Είμαστε μια νέα ομάδα και στόχο έχουμε να γίνουμε πάλι ανταγωνιστικοί και να συμμετέχουμε και πάλι στις κορυφαίες διοργανώσεις. Θέλουμε να συμμετέχουμε στην Ολυμπιάδα, στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, στο Παγκόσμιο. Στην ομάδα υπάρχει φιλοδοξία και ισχυρό κίνητρο και ελπίζω ότι αυτό θα είναι το μεγάλο μας πλεονέκτημα για τη συνέχεια».

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ: Νίκος Χαραλαμπόπουλος