ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Κική Λιόση

Δεν λέει κάτι το γεγονός πως δεν πήγαμε καλά

  02.04.2012 17:46       1014

Η Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών, επέστρεψε από την Ρωσία, όπου συμμετείχε στο Κίρισι Καπ. Οι εμφανίσεις της ομάδας δεν ήταν οι αναμενόμενες, κάτι που έγινε αντιληπτό και από τα αποτελέσματα που έφερε το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα στο εν λόγω τουρνουά.

Μια εκ των εμπειρότερων παικτριών της ομάδας του Γιώργου Μορφέση, η περιφερειακός Κική Λιόση, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας Ελλάδας, για την αποτίμηση που έκαναν όλες οι παίκτριες, συλλήβδην με τον προπονητή τους, και την επόμενη μέρα της Εθνικής, εν όψει και του Προολυμπιακού Τουρνουά της Τεργέστης (15 Απριλίου).

Για την παρουσία της ομάδα στο Κίρισι: «Δεν ήμασταν πολύ καλές στο τουρνουά, και αυτό φάνηκε από τα αποτελέσματα. Το θετικό στοιχείο όμως, είναι πως αποκομίσαμε κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, οι οποίες θα μας βοηθήσουν στην συνέχεια, και θα μας βοηθήσουν να αλλάξουμε την αγωνιστική μας κατάσταση εν όψει και του Προολυμπιακού στην Τεργέστη».

Αναφορικά με το Προολυμπιακό, και τι πρέπει να αλλάξει η ομάδα για να προκριθεί στους Ολυμπιακούς: «Καταρχήν, πρέπει να βελτιωθούμε αμυντικά, όπου δεν ήμασταν ιδιαίτερα καλές. Θεωρώ πως έχουμε μπροστά μας ένα αρκετό διάστημα, των 15 ημερών περίπου, ώστε να διορθώσουμε τα όποια γκρίζα σημεία μας.» και συνέχισε απαντώντας σε σχετική ερώτηση «Πιστεύω πως μπορούμε να αλλάξουμε κατά πολύ την αγωνιστική μας κατάσταση και να τα πάμε καλύτερα στην Τεργέστη. Άλλωστε μην ξεχνάμε, πως πέρυσι βγήκαμε παγκόσμιες πρωταθλήτριες, ενώ δύο βδομάδες πριν  είχαμε συμμετάσχει σε ένα τουρνουά, και δεν τα είχαμε πάει καλά».

Τέλος, όσον αφορά το κατά πόσο επηρέασε την ομάδα αυτήν η εμφάνιση στο Κίρισι, η Κική Λιόση, έδωσε μια γεμάτη σιγουριά και περιεκτική απάντηση: «Όχι, δεν μας επηρέασε».

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος