ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Χρυσή Διαμαντοπούλου

«Δεν περίμενα την διάκριση»

  03.09.2012 13:43       1036

Ανάμεσα στις παίκτριες που ξεχώρισαν στο 12ο Διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης «Pythia Cup», που πραγματοποιήθηκε στην Ιτέα, ήταν η Χρυσή Διαμαντοπούλου. Η νεαρή αθλήτρια αναδείχθηκε καλύτερη τερματοφύλακας της διοργάνωσης και μίλησε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ για την διάκρισή της:

«Το γεγονός αυτό με κάνει πολύ χαρούμενη. Ήταν κάτι που δεν το περίμενα, παρά το γεγονός ότι και στο περσινό τουρνουά είχα κατακτήσει ξανά τον ίδιο τίτλο. Ωστόσο, φέτος θα μπορούσαμε να είχαμε πάει καλύτερα σαν ομάδα», δήλωσε αρχικά η Ελληνίδα τερματοφύλακας και συνέχισε αναφερόμενη στην απόδοση της ομάδας:

«Γενικότερα, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας δεν έχουμε πραγματοποιήσει πολλά παιχνίδια. Οι αγώνες στην Ιτέα ήταν οι πρώτοι επίσημοι που είχαμε σαν ομάδα. Δεν πήγαμε για να κερδίσουμε, αλλά κυρίως για να δούμε πως παίζουμε, να δοκιμαστούμε. Στο παιχνίδι με την Ιταλία, όπου χάσαμε με 4-11, δεν παίξαμε καθόλου καλά. Από την άλλη, στον αγώνα με τις Ολλανδέζες, όπου ηττηθήκαμε με 5-7, ήμασταν καλύτερες αλλά και πάλι η ομάδα της Ολλανδίας είναι πιο έτοιμη από εμάς».

Η Εθνική μας ομάδα των Νεανίδων αναχωρεί την Πέμπτη το βράδυ για το Πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα που πρόκειται να διεξαχθεί στη Ρωσία από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου. Στόχος της ομάδας, όπως τόνισε η Χρυσή Διαμαντοπούλου, είναι η επιστροφή στην Ελλάδα με μετάλλια.    

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος