ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΗ ΦΑΣΗ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΓΚ

Δεν τα κατάφερε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, ήττα από την Μπρέσια με 10-6

  14.11.2020 19:03       541

Την ήττα από την Ιταλική Μπρέσια με 10-6, γνώρισε ο ΝΟ Βουλιαγμένης στο πλαίσιο της προκριματικής φάσης του Τσάμπιονς Λίγκ, στον αγώνα που έκρινε την πρώτη θέση του Β2 ομίλου, η οποία οδηγεί στην διεκδίκηση του εισιτηρίου για τους ομίλους της διοργάνωσης.

Πλέον η ομάδα του Χρβόγιε Κόλιανιν θα αντιμετωπίσει για τις θέσεις 3-4, την Κυριακή (15/11,15.00) την Όρβοσι που κατέκτησε την δεύτερη θέση του Β1 ομίλου.

Η αναμέτρηση ξεκίνησε πολύ δυνατά. Με την Μπρέσια να προηγείται δύο φορές και με τον ΝΟ Βουλιαγμένης να «απαντάει» άμεσα, οι δύο ομάδες ολοκλήρωσαν το πρώτο οκτάλεπτο, ισόπαλες (2-2). Με ένα σερί 3-0, στο τέλος της δεύτερης περιόδου, οι Ιταλοί κατάφεραν να πάρουν προβάδισμα 3 τερμάτων στο ημίχρονο (6-3).

Η ομάδα του Λαιμού δεν κατάφερε να βρει λύσεις στην επίθεση, με την Μπρέσια να αυξάνει κι άλλο την διαφορά στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου (8-4). Ο ΝΟΒ προσπάθησε να αντιδράσει στην τελευταία περίοδο, αλλά δεν τα κατάφερε, γνωρίζοντας την ήττα με 10-6.

Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι οι Ιταλοί θεωρούνται από τις κορυφαίες ομάδες φέτος στην Ευρώπη και στην σύνθεσή τους έχουν δύο Έλληνες διεθνείς Υδατοσφαιριστές, τον Άγγελο Βλαχόπουλο και τον Δημήτρη Νικολαΐδη.

Θυμίζουμε πως οι ομάδες που δεν θα συνεχίσουν στο Τσάμπιονς Λιγκ, θα πάρουν μέρος στο Euro Cup, με τις θέσεις κατάταξης να τους δίνουν πλεονέκτημα στην διοργάνωση.

Η τελική βαθμολογία του Β2 ομίλου
1. Μπρέσια 9
2. ΝΟ Βουλιαγμένης 6
3. Οραντέα 3
4. ΕΝΚΑ 0

*Η ΕΝΚΑ ταξίδεψε στην Βουδαπέστη και έτσι οι υπόλοιπες ομάδες του ομίλου, κέρδισαν τους 3 βαθμούς της νίκης, άνευ αγώνος με 10-0.

ΜΠΡΕΣΙΑ - ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 10-6
Τα οκτάλεπτα:
2-2, 4-1, 2-1, 2-2

Μπρέσια (Αλεξάντρο Μπόβο): Ντε Λούνγκο, Ντόλτσε, Πριεσιούτι 1, Λάζιτς 1, Μπαλζαρίνι, Νικολαΐδης, Ρεντζούτο, Καννέλα 4, Αλεσιάνι 2, Βλαχόπουλος 2, Ντι Σόμμα, Γκίττο, Ρόσσι.

ΝΟ Βουλιαγμένης (Χρβόγιε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 3, Τρούλος, Γούβης, Αφρουδάκης 1, Καλογερόπουλος 1, Χαλυβόπουλος, Κουρούβανης, Λόζινα 1, Μπάσιτς, Ανδρεάδης.

Διαιτητές: Ορτέγκα (Ισπανία), Τιότζο (Κροατία)

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Ν.β.Χ.