ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Α1 ΑΝΔΡΩΝ

Δεν θα ισχύσει η αφαίρεση βαθμού από τον ΝΑΟ Κέρκυρας

  22.01.2014 13:53       1041

Δεν θα ισχύσει η αφαίρεση ενός (1) βαθμού από την ομάδα υδατοσφαίρισης του ΝΑΟ Κέρκυρας, στο πρωτάθλημα Α1 Εθνικής κατηγορίας Ανδρών, μετά από μηδενισμό της στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ (2/11/13) που δεν έγινε λόγω μη ύπαρξης άδειας καταλληλότητας του Κολυμβητηρίου (Ποσειδώνιο), σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΚΟΕ.

Το σκεπτικό της απόφασης του:

«Μετά από αίτημα του ΝΑΟ Κέρκυρας προς την ΕΠΑΥ προκειμένου να επιληφθεί της περίπτωσης της αφαίρεσης ενός (1) βαθμού από το σωματείο σε συνέχεια του μηδενισμού από τον αγώνα ΝΑΟΚ – ΠΑΟΚ της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, η Επιτροπή έφερε το θέμα στη συνεδρίαση του ΔΣ της Ομοσπονδίας (20/1/14).

Μετά από τη συζήτηση που έγινε, αποφασίστηκε ομόφωνα να μην ισχύσει η αφαίρεση ενός (1) βαθμού από τον ΝΑΟ Κέρκυρας, με το σκεπτικό ότι η απόφαση αφαίρεσης του βαθμού μετά το μηδενισμό, δεν είχε διευκρινιστεί στην Ειδική Προκήρυξη όταν διεξήχθη ο συγκεκριμένος αγώνας, αλλά επεξηγήθηκε αμέσως μετά την τέλεση της 1ης αγωνιστικής.

Σημειωτέον ότι το ΔΣ επελήφθη μετά την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή στην οποία έκρινε εαυτόν αναρμόδιο και δημοσιεύτηκε στις 23 Δεκεμβρίου 2013».

Ο ΝΑΟ Κέρκυρας, μετά την παραπάνω απόφαση, έχει πλέον 10 βαθμούς στη Βαθμολογία του πρωταθλήματος Α1 Ανδρών, μετά τις 11 πρώτες αγωνιστικές του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΟΕ