ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗ / Τάσος Σχίζας

«Δεν υπάρχει φαβορί για το τρόπαιο»

  11.04.2013 16:01       689

Για την αγχωτική και δύσκολη πρόκριση του Ολυμπιακού στο φετινό Φάιναλ Φορ του Κυπέλλου Ελλάδας υδατοσφαίρισης Ανδρών, μετά τη χθεσινή νίκη του με 10-12 επί του ΝΟ Χίου, μίλησε στην ιστοσελίδα της Κολυμβητικής Ομοσπονδίας ο αρχηγός των «ερυθρολεύκων», Τάσος Σχίζας. Ο 36χρονος αμυντικός εξέφρασε επίσης ότι θα ήθελε να αποφύγει η ομάδα του πιθανή διασταύρωση με τη Βουλιαγμένη στα ημιτελικά, ενώ τόνισε ότι υπάρχουν ίδιες πιθανότητες και για τις δύο ομάδες να κατακτήσουν το φετινό τρόπαιο:

«Παίξαμε απέναντι σε μια πολύ δύσκολη και δυνατή ομάδα, όπως είναι η Χίος και σε μια έδρα η οποία είναι από τις πιο δύσκολες της Ελλάδας. Στην αρχή δυσκολευτήκαμε, όμως επιβάλλαμε τον ρυθμό μας στη συνέχεια και μπήκαμε αποφασισμένοι στο δεύτερο ημίχρονο για να καθαρίσουμε το ματς. Κατά τα άλλα, ο στόχος επετεύχθη και κοιτάμε τα επόμενα παιχνίδια του πρωταθλήματος.

Όσον αφορά το Φάιναλ Φορ, προσωπικά δεν θα ήθελα στα ημιτελικά τη Βουλιαγμένη, καθώς όλοι θέλουν να δουν έναν δυνατό τελικό ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της Ελλάδας. Φαβορί δεν υπάρχει, οι ομάδες είναι ισοδύναμες και είναι 50/50 ποιος θα το κατακτήσει. Μην ξεχνάμε ότι η Βουλιαγμένη πήρε το πρωτάθλημα και το κύπελλο πέρυσι και θέλει να διατηρήσει τα σκήπτρα, ενώ από την άλλη εμείς διψάμε να επιστρέψουμε στους τίτλους.»

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ

Νίκος Χαραλαμπόπουλος