ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥ ΕΦΗΒΩΝ / ΝΙΒΕΡΤΑΛ

Δεύτερη άνετη νίκη για την Εθνική, 29-3 τη Σλοβενία

  13.03.2015 22:39       744

Ακόμα πιο άνετα από την πρεμιέρα έφτασε σήμερα στη δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, στον Α' Όμιλο του Νίβερταλ στην Ολλανδία, η Εθνική μας ομάδα των Εφήβων. Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα έκανε το δύο στα δύο, καθώς επιβλήθηκε με το συντριπτικό 29-3 της Σλοβενίας και έκανε ένα ακόμα βήμα για την πρόκριση στα τελικά της διοργάνωσης.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός Δημήτρης Κραβαρίτης και ο συνεργάτης του Γιάννης Φράγκος έριξαν στον αγώνα και τους 13 παίκτες που έχουν στη διάθεσή τους και μάλιστα σκόραραν όλοι (!) πλην των δύο τερματοφυλάκων.

Να σημειώσουμε ότι την ομάδα συνοδεύουν ακόμα ο φυσιοθεραπευτής Στέλιος Συρόπουλος και ο αρχηγός της αποστολής Λάζαρος Αντωνιάδης.

ΕΛΛΑΔΑ - ΣΛΟΒΕΝΙΑ 29-3

Οκτάλεπτα: 6-1, 7-1, 8-0, 8-1.

ΕΛΛΑΔΑ (Δ. Κραβαρίτης): Μαντής, Χονδροκούκης 3, Γαρδίκας 3, Μπουγιούρης 2, Καλαργυρός 2, Παπαναστασίου 3, Γιαννόπουλος 5, Δελαγραμμάτικας 1, Αλεξίου 2, Παπασηφάκης 3, Νικολαϊδης 3, Σκουμπάκης 2, Κουρούβανης.

Οι σκόρερ της Σλοβενίας: Μάτιτς 1, Τιμ 1, Κρίστιαν 1.

Η Εθνική μας δίνει αύριο Σάββατο δύο αγώνες. Στις 12 το μεσημέρι (ώρα Ελλάδας) αντιμετωπίζει την Πορτογαλία και το βράδυ στις 21.30 τη Λευκορωσία.

Γραφείο Τύπου ΚΟΕ: Γιάννης Κορακής